- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croatush
tag
Akkor szólnak hozzá, ha a google kitalálja, hogy szolgáltatóként akar tovább működni (holott megmondták, hogy nem ez a terv). Bár lehet, hogy a lépés kicsinál pár kisebb szolgáltatót, mert amíg a nagyobbak tartják az ütemet a gúglival, a kisebbek kiesnek, és a helyüket átveszi - az internet nélkül maradt emberek felkarolása és jótékony támogatása érdekében természetesen - a google (mert a nagyobb szolgáltatók egyenlőre minden lehetséges tőkét a jelenlegi hálózataik fenntartására áldoznak). Akkor meg már késő beleszólni
Obamát pedig szerintem nem érdekelné, hogy nem 10 hanem 4 szolgáltató osztja a netet, ha az a 4 megvalósítja a kampányprogramját.
Bár ez utóbbi mondatomon elgondolkozva valószínűleg a kormány támogatná ezen hálózatok kiépítését, ha már egyszer a kampányba benne volt. Meglátjuk. Engem úgyis az érdekel, hogy nekem mikor jön majd optikai kábelen a netem
Szerk.: na jó az "internet nélkül maradt emberek" kicsit erős, de mindenesetre csak egy másik - még életben lévő - szolgáltató ADSLjét használhatnák, az meg utóbbi szolgáltató erőforrásait emésztené amit az optikai hálózatok megszilárdítására fordíthatnának. A lényeg persze ugyanaz lenne: a google menne oda a saját (birtokolt pénztengeréből simán létrehozható) optikai hálózatával, és a helyiek 30-40%-a váltana is. Persze ha Obama nem ad pénzt mindenkinek.
Mind1, úgysem látjuk előre mi indul el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Obamát pedig szerintem nem érdekelné, hogy nem 10 hanem 4 szolgáltató osztja a netet, ha az a 4 megvalósítja a kampányprogramját.