Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croatush
tag
Akkor szólnak hozzá, ha a google kitalálja, hogy szolgáltatóként akar tovább működni (holott megmondták, hogy nem ez a terv). Bár lehet, hogy a lépés kicsinál pár kisebb szolgáltatót, mert amíg a nagyobbak tartják az ütemet a gúglival, a kisebbek kiesnek, és a helyüket átveszi - az internet nélkül maradt emberek felkarolása és jótékony támogatása érdekében természetesen - a google (mert a nagyobb szolgáltatók egyenlőre minden lehetséges tőkét a jelenlegi hálózataik fenntartására áldoznak). Akkor meg már késő beleszólni
Obamát pedig szerintem nem érdekelné, hogy nem 10 hanem 4 szolgáltató osztja a netet, ha az a 4 megvalósítja a kampányprogramját.
Bár ez utóbbi mondatomon elgondolkozva valószínűleg a kormány támogatná ezen hálózatok kiépítését, ha már egyszer a kampányba benne volt. Meglátjuk. Engem úgyis az érdekel, hogy nekem mikor jön majd optikai kábelen a netem
Szerk.: na jó az "internet nélkül maradt emberek" kicsit erős, de mindenesetre csak egy másik - még életben lévő - szolgáltató ADSLjét használhatnák, az meg utóbbi szolgáltató erőforrásait emésztené amit az optikai hálózatok megszilárdítására fordíthatnának. A lényeg persze ugyanaz lenne: a google menne oda a saját (birtokolt pénztengeréből simán létrehozható) optikai hálózatával, és a helyiek 30-40%-a váltana is. Persze ha Obama nem ad pénzt mindenkinek.
Mind1, úgysem látjuk előre mi indul el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 16 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Obamát pedig szerintem nem érdekelné, hogy nem 10 hanem 4 szolgáltató osztja a netet, ha az a 4 megvalósítja a kampányprogramját.