Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Raketkilla #19 üzenetére
Azt vagod ugye hogy Rebel T4i -vel csak az eszakamerikai kontinensen csinalhatsz kepeket...
-
Raketkilla
tag
Én július 12-én vettem egy 650D-t. A probléma az, hogy New Yorkban, ahol Rebel T4i néven fut. Ráadásul csak az USA & Canada gari érvényes rá.
Természetesen, szerencsémre az én gépem is érintett ebben a gumis szarságban. Logikus, ez miatt nem költök egy csomó pénzt a repjegyre, tehát vissza vinni nem fogom, remélem nem ez miatt leszek rákos 10 év múlva... -
-
-
-
TeeJay
félisten
sose értettem miért kell egy vázat más más országokban máshogy hívni...
ha valaki rájött már ossza meg velem mert ezt a Canon marhaságot nem értem -
Marketing az egész, csak azért csinálják, hogy mindenki Canon-os gumikesztyűben fotózzon...
A reklámameg: Bánjon kesztyűs kezzel a gépével...
-
Z0mbi
senior tag
de gaz. Valaki esetleg emiatt megszabadulna tole? Atveszem 100k ert (lehetoleg egy 70-200 2.8 IS el)
-
yknarf
tag
hát ez gáz
-
draco31
veterán
Az exif adatos hibát lehet szoftverfrissítéssel javítani nem?
-
lujó55
addikt
allergiás tünetek!
pofám beszakad! esetleg nyomokban mogyorót nem tartalmaz? -
Csabulator
tag
Én egy 50D-től kaptam vírusos bélfertőzést. Pedig csak a kezemben fogtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest