- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
Alapvetően ez egy Apple termék, ami az új árazásával (nem ők tehetnek róla, előre nem hátra...) nem egy racionális döntés, hanem érzelmi. Nekem is elég lett volt az S8 de nem akarok megint egy ugyan olyan órát viselni amit már X éve hordok, valami újat akartam, és erre plusz, hogy szerintem az Ultra piszok jól is néz ki (mondjuk nem tudom a tesztképeken egy ultra esetében nem tudom miért nem lehetett a hozzá való szíjjal fotózni az órát) pláne egy zöld alpine szíjjal, az akkumulátora lényegesen jobb, konkrétan az akkumulátor kapacitás vagy merülés nem létező probléma (normális használat során), sima S6-S7 esetében simán volt, hogy egy komolyan túra vagy síelés nap után már mikor elment az ember vacsorázni le kellett vennie mert full lemerült az óra, itt ez nem történik meg - sőt! Szóval persze drága drága, de ha a régi titán/zafír üveges változathoz nézzük az árát és hozzá adjuk a plusz akut, extra vízállóságot akkor igazából teljesen reális az ára. 350-380 között nem fájt volna és ennyi is lett volna az ára, csak hát ugye a szankciós bombák... így 420 ért nem esett jól, de nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest