- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, U2-re szeretnél venni néhány utángyártott (nem gyári) strapaszíjat, hogy a gyári narancs-bézs tereppánt ne koszolódjon össze saras, poros hegymászós túrákon, esős bringatúrák során. A topicot elkezdtem az elejétől visszafelé elolvasni, jelenleg idén januárnál tartok.
A korábban javasolt / említett WitFast eBay oldalán nézegetem a szíjakat, és az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom megállapítani, hogy egy szíj az Ultra szíjához hasonlóan 24 mm széles és nem 22 mm pl. Jellemzően a tok-kompatibilitást tüntetik fel, hogy 42/44/45/49 mm-es tokra illik, de ebből nem látszik, hogy maga a szíj hány mm széles. Ragaszkodnék a 24 mm-eshez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Ryzen 7 CPU-k
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest