Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Nem semmi, hogy ezt belepasszírozták egy ekkora házba. Mondjuk nekem nem kéne, én annyira nem gerjedek erre a legyen minél vékonyabb dologra. Azért ez a mondat kicsit erős így Magyarországon: "annak tökéletes lehet hurcolni nap mint nap az irodába vagy éppen az iskolába". Gondolom sokan rohangálnak a suliban félmilliós géppel .
Laci
-
Gusztáv
addikt
Az egy év garit még mindig nem értem, ebben az árkategoriában már 3 évet illenék adni.
Laci
-
Gusztáv
addikt
Igen, de pont ott szokott eltörni, a fém szépen kifordul a műanyagból. Mondjuk láttam már üzleti notebooknál is ilyet, az legtöbb Dell D600-unk így halt meg. Ott a zsanér házát csinálták valami gagyi öntvényből, ami szépen elrepedt. A tök jó gépek mentek a kukába. Mondjuk ekkor voltak vagy 4-5 évesek, de mind hibátlanul működött.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Gusztáv
addikt
Ez az akku kérdés elég megfoghatatlan. Nálunk a cégnél kb 60+ Dell Latitude van, és azt vettem észre, hogy nagyon komoly különbségek vannak abban, hogy meddig jó egy akku. Azonos típusú gépek között is van amiben 4 év után kell csak akksit cserélni, és van amiben 1,5 évig sem tart ki. Pedig elvileg hasonló munkakörben, hasonló módon használják. Mondjuk az biztos hogy Dell-nél elég sok beszállítótól rendelnek (Sony, Sanyo, Panasonic)
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autóhifi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Honda topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Iqos cigaretta
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, Számla,
- Apple MacBook Pro 15" A1286/ 2011(Teszteletlen)
- Eladó Apple MacBook Air 13" (2017) Megkímélt állapotban! (Akkumulátor ciklusszám: 192)
- Laptop Töltö adapter BAZÁR, HP DELL LENOVO használt eredeti töltö
- HP Probook 640 G4 14" i5 7300U / i5-8250U BONTÁS
- Apple USB-C digitális AV (HDMI) többportos átalakító
- Dell Latitude E7440, i5-4310u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 14" HD, akku 30 perc
- Fujitsu Lifebook E736, i5-6200u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 13,3' HD, jó akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest