Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Szerintem se ide tartozik, de hamár: én is rendeltem tőlük párszor, s magasan ők hibáztak eddig a legtöbbet... Mást küldenek/megrendeled kifizeted s hetekig bakkfitty pl nálam is voltak... Helyszíni átvételnél meg hiába írták h átvehető, sehol nem volt... szóval én is kerülném őket
-
Ļantos
aktív tag
Mondjuk megyek Debrecenbe és kéne ott vennem valamit, akkor ha az áruház közelében vagyok, jelezne. Beállítok egy térképrészletet az emlékeztetőben, hogy szóljon ha az adott helyre megérkezek... de nem.
Lugosi
A fent leírt módon próbáltam már többször, de nem akarja az igazságot.Black
Honnét jött meg fénysebességgel? -
Ļantos
aktív tag
-
-
-
kchris78
veterán
30 napig tartja. De külön Albumban! Amúgy jól működik, csak azt kell figyelembe venni hogy akkor szinkronizál ha WIFIn van ÉS be van dugva, akkor tölti fel a képeket (ha fontos a sync akkor ekkor szükség lehet oldalbarúgni és kézzel elindítani a folyamatot). Plusz a windowsos kliens program egy nagy szar. Maces Photos-al jól tud működni.
-
B-L-A-C-K
titán
Hogy őszinte legyek erre nagyon válaszolni se tudok, mivel 0 tapasztalatom benne, én sose használtam iCloud Drive-t, csak a telefonon vannak az eredeti képek, és felhőbe rendszerrel együtt menti. Valamint 1-2 havonta csinálok a PC-re meg egy külső vinyóra biztonsági mentést a képekből, illetve ha nagyon kell valami kép a telefonról felrakom google drive-ba.
Ezen kívül a telefon fotótára egyértelmű nekem, van a filmtekercs, ott vannak ömlesztve a képek, viszont rendszerezheted albumba is őket, ha meg kitörölsz egy képet, akkor azt a nemrég töröltekbe teszi, ez olyan mint PC-n a lomtár, és onnan tudod végelegesen törölni.
-
-
Parallaxis
addikt
Ha jön egy értesítés nyugodtan fel tudom venni a telefont, nem kell azzal foglalkoznom, hogy hogyan áll a zsinór. Utána szépen visszateszem a töltőre. Ez így baromira jó szerintem.
Mondjuk abba nem gondoltál bele, hogy amíg zsinóron van, addig töltés közben is tudod használni a készüléket, míg vezeték nélküli töltésnél mindig megszakítod a töltési folyamatot, ahányszor csak használni akarod. Az aksinak nem igazán tesz jót a dolog. No meg szépen melegíti is a készüléket a vezeték nélküli töltés, ami szintén az aksit öregíti. Szóval baromira nem tesz jót a készüléknek, de az Apple-nek igen, hisz az aksi csere ára szép kis bevétel nekik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest