Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nescafé #7455 üzenetére
Én is felszenvedtem, igaz, nem egyszer kellett leszedni, mindig volt egy picike kis gyösz, ami miatt újra kellett raknom. Simán visszament, perfektül sikerült. Nillkin Frostend Shield és Nillkin Flex tokokkal teljesen jó, nem nyomják fel.
Más: airpods esetében én vagyok az egyetlen, akit elkap az instant röhögés, ha valaki fülében meglátja fehéren világítani? Tudom, nem vagyunk egyformák, meg mindenki azt csinál, amit akar, de saját véleményemet tekintve tiszta röhej az egész. Tovább megyek: számomra a jééégcsap-ra emlékeztet, csak ez a fülből lóg (linket csak saját felelősségre nézni, aki nem tudná már a szóból, mire gondolok!
).
Persze, bocsánat, ha megbántok valakit, ez pusztán a személyes véleményemet tükrözi, ez kb. olyan, mint hogy valakinek nagyon bejön egy tok, az másnak az ocsmány kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest