- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
#82729984 #594 üzenetére
Az utolsó bekezdésekben leírtakat én is igazolni tudom egy példával. Az egyik ismerősömnek ZTE Blade-je volt, amit nagyjából szeretett. Azt ellopták tőle, egy Galaxy Mini (2011-ben járunk) volt az utód, na az nem jött be. 2012-ben a barátjától kapott egy i4-et vagy 4S-t (nem emlékszem rá pontosan) és az lett az isten. Hú mennyivel jobb, mint az előzőek. Nahát, egy 5-ször annyiba kerülő telefon jobb, mint egy belépő modell...
-
huan
őstag
válasz
#82729984 #531 üzenetére
"Most akkor mindig legújabb android kell, vagy megbízható stabil android?"
Ami OTA-n jött,gondoltam stabil. A környezetemben iOS-ről ilyet nem hallottam."..tudnál valami linket adni hogy az android szivárogtatja a jelszavakat meg a kártyaadatokat?"
Linket nem tudok, de egy kínos rendőrségi ügytől én is mentesültem volna. Lehet valami alkalmazás szivárogtatta,nem tudom."Ez most magaslabda..."
A zártabb rendszerre gondoltam...A szifont használók mondják, hogy "működik és kész", ezért hibamentesebb, gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- OTP Bank topic
- Amatőr csillagászat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Google Chrome
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest