Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz #82729984 #594 üzenetére
Az utolsó bekezdésekben leírtakat én is igazolni tudom egy példával. Az egyik ismerősömnek ZTE Blade-je volt, amit nagyjából szeretett. Azt ellopták tőle, egy Galaxy Mini (2011-ben járunk) volt az utód, na az nem jött be. 2012-ben a barátjától kapott egy i4-et vagy 4S-t (nem emlékszem rá pontosan) és az lett az isten. Hú mennyivel jobb, mint az előzőek. Nahát, egy 5-ször annyiba kerülő telefon jobb, mint egy belépő modell...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem fain kis cucc, jó, hogy megint van ebben a méretben is korrekt alternatíva. Az ára sem olyan vészes ezúttal, viszont a kamerán dolgozhattak volna egy kicsit (jobb fókusz, manuális üzemmódok), de így sem rossz, sőt. Az meg, hogy az 5S házát használták fel, még előny is, mert sokkal szebb, mint a fugás 6-osok.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest