Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nikon DSLR topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Házimozi haladó szinten
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Köszi a válaszokat. Tanulgatom, nem rossz, méretre korábban is ez lett volna az ideális számomra, mert kicsi a kezem - csak ugye Androidon az S10e-n kívül nincs ilyen méretű felső közepes telefon. A tűéles AMOLED kijelzőt kellene még elfelejtenem.
-
Sundesz
addikt
Akciós áron én is beszereztem egy SE-t, soha nem volt Apple cuccom még de gondoltam ennyit megér. Jelenleg egy Xiaomi Mi 8-at használok és elég fura visszaszokni ilyen kicsi kijelzőre, ráadasul alacsonyabb felbontású és nem amoled. Maga a telefon mérete nem rossz.
Jelenleg úgy érzem még nem leszünk barátok. :) Nektek könnyen ment az átállás, mennyi idő után szoktátok meg Android után?
-
Sundesz
addikt
válasz
rafanadal #3120 üzenetére
Én is vettem egyet, de ez kicsit sokkol, hogy se töltő, se füles. Ez az Apple környezetvédelme, hogy ugyan annyiért adja a telefonját, mint előtte, de cserébe külön megvásárolva a füles és a töltő az Apple boltból 16000 Ft. Vagy ennyivel olcsóbbak lettek a telefonok, mert akkor nem szóltam?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest