- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Köszi a válaszokat. Tanulgatom, nem rossz, méretre korábban is ez lett volna az ideális számomra, mert kicsi a kezem - csak ugye Androidon az S10e-n kívül nincs ilyen méretű felső közepes telefon. A tűéles AMOLED kijelzőt kellene még elfelejtenem.
-
Sundesz
addikt
Akciós áron én is beszereztem egy SE-t, soha nem volt Apple cuccom még de gondoltam ennyit megér. Jelenleg egy Xiaomi Mi 8-at használok és elég fura visszaszokni ilyen kicsi kijelzőre, ráadasul alacsonyabb felbontású és nem amoled. Maga a telefon mérete nem rossz.
Jelenleg úgy érzem még nem leszünk barátok. :) Nektek könnyen ment az átállás, mennyi idő után szoktátok meg Android után?
-
Sundesz
addikt
válasz
rafanadal #3120 üzenetére
Én is vettem egyet, de ez kicsit sokkol, hogy se töltő, se füles. Ez az Apple környezetvédelme, hogy ugyan annyiért adja a telefonját, mint előtte, de cserébe külön megvásárolva a füles és a töltő az Apple boltból 16000 Ft. Vagy ennyivel olcsóbbak lettek a telefonok, mert akkor nem szóltam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.10. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest