- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo0525
őstag
válasz
Sundesz #3228 üzenetére
Szia. En nagy xiaomi fan voltam, 6-7 tipus megfordult a kezeim kozott aztan rajottem ez felesleges mindig cserélgetni( es nem is gazdasagos) idegesito hogy 1-2 evig van tamogatas a xiaomikra.... ezert kerestem egy hosszu idore tamogatott keszuleket ide jutottam az átszokás nem volt nehéz. Szerintem 1-2 hét alatt megtanultam a lenyeget.
-
válasz
Sundesz #3228 üzenetére
"ilyen kicsi kijelzőre, ráadásul alacsonyabb felbontású és nem amoled."
De gondolom vásárlás előtt ennek tudatában voltál.
"Jelenleg úgy érzem még nem leszünk barátok.
Nektek könnyen ment az átállás, mennyi idő után szoktátok meg Android után?"
Csatlakozom az előttem szólókhoz , magam is könnyedén álltam át, bár nekem annyiból volt szerencsém vagy még van is , volt egy SE 2016-om , plusz most is van egy Xiaomi készülékem ,amivel egyidejűleg napi renden vagyok droid fronton is.
Tessék a készülékben nem a droidos beidegződést keresni, itt más utak vannak kitaposva kell egy kis idő amire az ember rájön az ökoszisztémára. Én azt mondom neked türelem rózsát terem, ha végén még sem jön be akkor érdemes olyan Iphonera cserélni ami közelebb áll a fentebb írt megszokott specifikációidnak.
vagy ugye visszatérni robotra.
Jómagam kimondottan a mérete és tudása miatt választottam. De nem is olyan rég kifejtettem a miértjét.Šolaire & MurdR +1
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Nyaralás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ivqkzy-: Eddig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged