- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Xiaomi 11t pro volt nálam.
Igen nyilván beakad egy app, még véletlenül sem lehet az hogy az 1800 mAh az ennyire képes..
Igen ezek a dolgok önmagukban semmit nem jelentenek. Ellenben te is letudod tesztelni az aksit. Az a szám mindenkinél ugyanannyi lesz (vagy hasonló).
Tessék nyugodtan lerakni 1 órára 4k videót rögzíteni, 1 órára videochatet használni rajta, nyugodtan kilehet próbálni valami 3d játékot szintén 1 órára. Aztán meglehet nézni hány százalékot merül a készülék.Próbáltál már mobilnetet megosztani? Úgy merül szerencsétlen mintha megakarná hackelni a NASA-t.
Solaire: én is elvagyok vele, ha nem lennék már nem lenne nálam. Nekem nem teher rátölteni szerencsére. De azért nem tudom hogy sírjak vagy nevessek mikor délben 1 óra 20 perc SOT után 50%-on állok és hol lenne még a nap vége. És böngészésre meg zenehallgatásra használom, semmi több. Ezek nem merítenék amúgy, de a folyamatos mobilnet lerendezi a helyzetet. Erről meg nem vagyok hajlandó lemondani 2022-ben. Helyén kell kezelni az üzemidejét.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Külpolitika
- YouTube
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Az EU felelősségre vonja a Temut és a Sheint a veszélyes termékek miatt
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest