-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
tag
válasz
PACSA75 #3156 üzenetére
Hát az én kocsim nem tud car play-t és amiatt nem veszek új autót hogy tudja... szerintrm egy hülye dolog hogy nincs opció a képernyőn megjeleníteni egy autós kezelőfelületet. Az apple térkép suta, a hangaszisztens pedig olyan mintha tépné a szalagot a magnó úgy remeg a hangja a hátamon feláll a szőr tőle. A Google Maps jó, de Siri nem tud vele mit kezdeni, nem tudok menet közbe csak hangutasítással semmit csinálni mert Siri annyit tur hogy elindítja az appot vagy bezárja, úti célt megállót semmit nem tud onnantól hozzáadni. Siri továbbra is azt csinálja, hogy hiába van Bluetooth kihangosítón, ha kérek valmit akkor a teleron hangszóróján válaszol. Ja és a legnagyobb szopás hogy autóban ülve lezárt képernyőt nem tudok feloldani, mert felugrik az ablak hogy be van kapcsolva a vezetés közben ne zavarjanak, és addig nem old fel amíg vezetés közben rá nem nyomok arra a gombra hogy nem vezetek... Úgyhogy vettem egy xiaomi telefont, letakarítottam róla az előre telepített szemetet, kapott egy SIM kártyát, és az van a kocsira kötve, megy rajta a szép és jó Android Auto, a google hangasszisztens fényévekkel okosabb, mint Siri, és nem csinál ilyen hülyeségeket mint az ios... Androidhoz tényleg nem kell hozzáérni vezetés közben, érti még azt is hogy pisilnem kell és akkor berak egy legközelebbi wc megállót a navigációba. Siri ilyeneket nem tud sajnos :-/
-
-
-
BBke
tag
-
mtomi95
senior tag
válasz
PACSA75 #2460 üzenetére
Tökön is szúrnám magam...
Más:
Van itthon egy P10 Lite 100x lassabb a 12.4-es iPhone 5S-től...
Nem beszélve a Samsung A mit tom én mennyi 2017-ről se, attól konkrétan rosszul vagyok, olyan lassú.
Pedig az 5S nagyon nem mai darab és az iOS 12 nem a leggyorsabb rajta...
A 6S-em meg aztán már bármelyik android mellé oda tenném, nem csak a vele egyidőseket!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
spider80
őstag
válasz
PACSA75 #2466 üzenetére
Szerintem fura is lenne ha sárgulna a hátlap,elvégre egy üveglap fedi,nem?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
szebe
addikt
válasz
PACSA75 #2398 üzenetére
Ezzel azért óvatosan. Lehet csak én voltam szerencsétlen, de nálam az utángyártott kijelző az 5S-ben 2 hónap után felpúposodott, és kinyomta a kijelzőt...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
válasz
PACSA75 #2264 üzenetére
"Megértelek, aki államtitkokat tart a képek között ne is G ben tárolja."
Nem kell megpróbálni nevetségessé tenni a másik álláspontját, hozzáállását, lehet, hogy olyan okai és indokai vannak erre, amik megalapozzák a döntését, és amik előtted nem világosak, amikor humorizálni próbálsz ezen.
-
nikilauda
senior tag
válasz
PACSA75 #2259 üzenetére
Hasonló a helyzet nálam is, de itt a fényképek szinkronizálása csak egy kis része a NAS-ok lehetőségeinek. Ez nem komplikáció, sokkal inkább kényelmi funkció.
Egyébként arra reagáltam, hogy előfizetést nem akar és a Google Fotók sem korlátlan, mert bizonyos felbontás felett már konvertálja a fotóidat ha jól emlékszem. -
Decske
senior tag
válasz
PACSA75 #2058 üzenetére
Amióta az eltérő kijelző arányok bejöttek, azóta nem sokat mondanak az átmérők csak úgy magukban. A jelenlegi telefonom kijelzőjének 0.1"-el nagyobb az átmérője, úgy hogy kb ugyan olyan hosszú, cserébe sokkal keskenyebb és kisebb a kijelző felülete
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
spider80
őstag
válasz
PACSA75 #2058 üzenetére
Igen,csak pl. egy galaxy s9 5,8 collos,egy i8 plusz meg 5,5 aztán rakd egymás mellé a két telefont.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz
PACSA75 #2055 üzenetére
Érzetre nem igazán lesz olyan sokkal nagyobb az a kijelző,mert keskenyebb lesz,hosszában meg elnyújtva.
-
pecccccccca
őstag
válasz
PACSA75 #1986 üzenetére
Örülök, hogy ilyen jól elszórakozol rajta. Kábelre, átalakítóra és adapterre gondoltam. Hiszen arra volt a reakcióm. Természetesen nem fogok Airpods-ot venni eleve zenét sem hallgatok telefonról egyáltalán. Tokot és fóliát sem gyárit veszek. Viszont a töltés és adatátvitelre odafigyelek, hogy gyári kiegészítőket használjak. Ennyit úgy érzem minimum megtehetek a telefonért. Nem hetente kell ezeket sem venni.
Aki nem így tesz sem jár rosszul, mert vannak jo minőségű utángyártott dolgok, de még egyszer leírom, ÉN mióta iphone-t használok a gyárit részesítem előnyben.
Szerintem ennyi lett volna a mondandóm még ezzel kapcsolatban.
Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz
PACSA75 #1983 üzenetére
Természetesen én is választottam korábban a jó minőségű utángyártott kiegészítőket. Viszont nézegettem iphone-hoz való pl. Blitzwolf stb. kiegészítőket és nem sokkal volt olcsóbb mint az eredeti. Persze ahogy mondod biztos lehet fellelni jobb áron. Én nem ástam bele magam.
Humorban nincs helye tréfának!
-
col
addikt
válasz
PACSA75 #1795 üzenetére
Ha a képernyő fel van oldva, akkor nem kell semmi külön lépés ehhez. Ha nincs feloldva, akkor segít a csúszka, hogy ne kelljen feloldanod a képernyőt.
Kb ennyi az autós hasonlat, ha jár a motor, nem kell elindítanom már. Így már jobb?
Pont nem győzködöm, hanem azt mondom, ha neki nem jön be ez a "filozófia", akkor ne erőltesse, mert keserű lesz a szájíze és nem fogja sose szeretni.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
domerator
veterán
válasz
PACSA75 #1762 üzenetére
Tegnap ota betazok, csak en XR-en. Meg vagyok elegedve, safari villam, idojaras widget kicsit lassan frissit, de eddig komoly bugot nem lattam. Carplay is oke, sot szerintem gyorsabban kapcsolodik es a BT is.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
col
addikt
válasz
PACSA75 #1735 üzenetére
Igen, így van alapvetően. Tudom, hogy a watch elég sok mindenre képes, de nekem most elég jelenleg a Honor Band amit tud. (Megjegyzem a Honor Band-et a nejem is örömmel használja.
) Meg aztán mivel most cseréltem az SE-t is, valahogy "nincs kedvem"
ismét jelentős összeget kiadni. Nem is beszélve nejem véleményéről, a "hülye kütyümániámról"
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
MurdR
veterán
válasz
PACSA75 #1481 üzenetére
Gyakran tisztítad, mert az aprószemű por ha összegyülik, akkor csúnya kopásokat tud csinálni.
Most az iStyle-ban akciós volt(10k) a barna színű apple bőrtok (iphone8-hoz volt volt matricázva), én egy olyanra ruháztam be. Anno a sima SEhez volt klón bőrtokom, de ég és föld a különbség, rendesen bőr illata van. Mondjuk 18000-et már nem adtam volna ki érte.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó