Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Én általánosítok? Hiszen épp néhányan könyveltetek el szifontulajgyűlölőnek.
Nem, én a körülírt hívőket nem komázom. Aki nem olyan (mint pl. az említett csatorna tulaja), azok pont nem ebbe a kategóriába tartoznak.
A főnököm is szifon tulaj, de ha holnaptól S8-at kéne használnia, simán megoldaná. De vannak azok ("hívők"-ként már hivatkoztam rájuk), akik úgy viselkednének, mint egy csecsemő, akitől elvetted a cumisüveget.
De érdekes módon más rendszer/gyártó esetén jóval kevesebben vannak, vagy szolidabbak a hívők. Nincs ekkora felhajtás egy Samsung esetén, pedig már árban is az Apple nyomába értEnnyi. Nem kell a dolgok mögé többet gondolni, mint amik valójában.
-
Keem1
veterán
Nem fogja. Azon kevesek közé tartozom, akiknek nem a szifonnal, hanem a használóival van baja. Hívők, jövőre ugyanúgy könnyes szemmel várják a telefont.
Ha egy ilyen hívőnek az apple jövőre egy kupac szarra teszi a harapott almát, annak is eufória lesz a vége.Aki nem hiszi, keressen rá a YouTube-on erre a csatornára: ijustine. A csaj függősége mindenen túltesz.
-
Keem1
veterán
+1 szentkutinak (jó lett a teszt)
-1 az Apple-nek (tényleg csak ráncfelvarrás, azért viszont drága)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest