Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szellem. #787 üzenetére
Én napi szinten használom a messenger-t samsung s8-on. Az ég világon semmi hibát nem tapasztalok. (De az s8/s8+ topikban sem ír senki hibáról.
)
Sőt, az aktív "chat fejjel" sokkal könnyebben kezelhető androidon, mint ios-en, ami ugye itt nincs.
Nem tudom nálad mi a gond a robotos rendszeren. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kchris78 #347 üzenetére
A helyzet az, hogy a kozepso fiamnak s6-ja van. (17 eves)
Neha fel fel kapom, ha az van keznel, espar dolgot azon intezek, pl. hivas, vagy a neten megnezek valamit.
Soha nem tapasztaltam hibat, es o sem mondta, hogy ez, vagy az nem mukodik, vagy ujra kellett volna inditania a telefonjat.
A ket lany testvere (i6 es i6S) viszont mar tobbszor jott oda hozzam, es mutatta, hogy " nezd apa, nem reagal semmire a telefon".
Munkahelyen is van egy kollegina, aki hozta mar oda napkozben hozzam az i6s-et, hogy "megfott" mit csinaljon.
Szerencsere nalam ilyen nem volt, igaz en i7 plust hasznaltam (ha jol emlekszem) juniusig.
Most S8-am van, a frissitesekkor szokott ujraindulni, egyebkent soha, es 0, azaz nulla problemam van vele. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Mindig kipróbáltam az i3-tól kezdődően az új iPhonokat, de egy rövid idő -3-4 hónap- után egyszerűen nokia 1310-es érzésem van, vagyis ami a témaindító cikkben is szerepel: "ezek a mobilok amennyire tökéletesek, annyira unalmasak is"!
Vannak apró, lassú lépések, illetve 1-2 éve elindult ugyan az androidos majmolás egyes helyeken (pl. szoftveres gyors indító gombok) de ez nekem kevés.
A szoftver sem a régi már, több helyen akad, és a két lányomnak lévő i6 és i6S is rendszeresen megfagy, az IOS számomra semmivel nem stabilabb, vagy szerethetőbb, mint a másik rendszer.
Ami zavar még a márkával kapcsolatban az az, hogy miért kell a vevőket lehúzni a végtelenségig anyagilag.
Pl. miben lenne jobb egy apple gyors töltő, mint pl. egy samsung?
Mivel felváltva, egymás után használom a csúcsmobilokat, semmi különbséget nem érzek a minőségben, sem magukban a mobilokban, sem pedig a tartozékokban.Az előrelépés ismét elmaradt, és az egyesek által messiáskánt várt X kijelzője a jelenlegi videók alapján nehezen használható a belógó ív miatt, ráadásul, ha azt a "valamit" kivesszük a kijelző méretéből, máris egy kis kijelzős mobilt kapunk.
Itt is egy parasztvakítást látok, ráadásul a suhintásos működtetés igen nehézkesnek tűnik.Nem tudom, hogy az iPhone fanok hogyan érzik ezt, de kíváncsi lennék a véleményükre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest