Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Egér probléma
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Házimozi belépő szinten
- UHD filmek lejátszása
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
november
üzenetére
Nem mondanám keményebbnek, kb. mint tok nélkül. Idővel bejáratódik úgy is, de már újonnan sem éreztem nehéznek a benyomást. A szilikont nehezebb benyomni.
Én nem érzem hátránynak, hogy alul nyitott, bár én nem is szoktam leejteni a telefonjaimat. Valamennyire azért ráhajlik a tok a telefon két sarkára. Hacsak nem valami kiálló dologra esik, szerintem nemigen érheti sérülés.
szerk.: Ez teljesen egyénfüggő, de a legtöbb embernek elég a 64-es. Nekem speciel nem, rohadt sok videóm, képem és zeném van, úgyhogy én 256-ost vettem.

-
tboldi
nagyúr
válasz
november
üzenetére
A bőrtokot nyugodtan veheted, nem megy alá a por, teljesen passzentos és a belseje és bélelt. Nekem nincs fólia a hátulján, november óta van meg a telefon, azóta semmi baja nem lett még.
A szilikon is ugyanilyen jó ebből a szempontból, de a külső fele nagyon gyűjti a port és a szöszöket.Üvegfóliából én Nillkin 3D CP+ MAX-ot használok, teljesen jól megfér a bőrtokkal, de ezt nem nagyon kapod meg országon belül, max. ha valaki hirdet aprón.
-
Sword
őstag
válasz
november
üzenetére
Nem hajlik. Ha leejted és végigcsúszik a padlón, lekopik a keret (fekete legalábbis
)
Első farmer zsebben hordom, vígan elfér. Azt nem tudom, hogy egy 40 kg-os emberke farmerje elbírja-e, de 100+ -ként bátran mondhatom, hogy igen
Hátulra néha berakom, de szerintem marhaság. 1. Elfelejtem, ráülök, 2. ha kilopják talán észre sem veszem. 3. Tuti elfelejteném kivenni wc-zés előtt.. (van ismerősöm, aki így úsztatta meg a budiban a telefonját
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Egér probléma
- Mini PC
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Macska topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest