Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kb00
csendes tag
válasz
pampika
üzenetére
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumot, de most írok hogy legyen egy kis on-topic is

6s-ről váltottam 8 plus-ra. Én eddig teljesen meg vagyok elégedve, a mások által említett lassulásokat nem tapasztaltam. Érezhetően gyorsabb a készülék a 6s-nél. A nagyobb kijelző és akkumulátor miatt váltottam, bár még szokni kell hogy ekkora a telefon (és ilyen nehéz, amikor először kézbe fogtam rendesen meglepődtem). Akku időről majd rakok képet. Sajnos az előző mérésnél valami félrement, és 13 óra használati időt mutatott. Ennyire azért nem jó az akksi idő
kamerát még nem volt időm próbálgatni. -
válasz
pampika
üzenetére
“...Btw tényleg jó lenne, ha elhagynánk a cica harcokat és jönnének a tényleges tapasztalatok. Akku időről, akadásról, bármi olyanról, ami a napi használatban felmerül....”
Korábban leírtam a személyes tapasztalatom az i8-cal kapcsolatban. Ha gondolod,lapozz vissza párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ha nem kapnak enni,tovább állnak.