- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ToniSoprano #917 üzenetére
Ez nagyon jó, hogy leírtad. Épp tegnap olvastam a Jól jár a Samsung az iPhone X-szel topikban a hsz.-eket és meglepően tapasztaltam, hogy sok elvakult ember a mai napig védi az IPS-t az OLED-el szemben. Pontosabban fogalmazva olyan butaságok lettek leírva miszerint az IPS kevesebbet fogyaszt, mint az OLED, nincs különbség az i7Plus meg a S8+ kijelzője között, stb.
Félreértés ne essék, nem Samsung vs. Iphone összehasonlítást akarok. 4 iPhonet már elnyúztam, és éppen van Note 8-am. Látom a technológiai különbséget.
Én szeretem az IOS-t, mert egy nagyon jó rendszer! A korlátait már kevésbé, de nagyon szeretem használni, mert jó, stabil rendszer. Viszont, amikor az i7Plusom mellé odaraktam az Note 8-at, és összehasonlítottam kijelzőt, akkor bizony a számomra fapadosabbnak hatott az IPS képe! És pont le is írtad összefoglalva a kettő közötti különbséget!
Tényleg, nem akarom, hogy bárki félreértsen, de bizony, korábban is örültem volna egy ilyen jellegű változásnak, ahogy már korábban is jó lett volna egy gyors töltés funkció beiktatása, mivel az i7Plus 3 órás töltése zavart, illetve szerintem senki nem neheztelne arra, ha nagyobb akkuk kerültek volna bele a telefonokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest