Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Ez nagyon jó, hogy leírtad. Épp tegnap olvastam a Jól jár a Samsung az iPhone X-szel topikban a hsz.-eket és meglepően tapasztaltam, hogy sok elvakult ember a mai napig védi az IPS-t az OLED-el szemben. Pontosabban fogalmazva olyan butaságok lettek leírva miszerint az IPS kevesebbet fogyaszt, mint az OLED, nincs különbség az i7Plus meg a S8+ kijelzője között, stb.
Félreértés ne essék, nem Samsung vs. Iphone összehasonlítást akarok. 4 iPhonet már elnyúztam, és éppen van Note 8-am. Látom a technológiai különbséget.
Én szeretem az IOS-t, mert egy nagyon jó rendszer! A korlátait már kevésbé, de nagyon szeretem használni, mert jó, stabil rendszer. Viszont, amikor az i7Plusom mellé odaraktam az Note 8-at, és összehasonlítottam kijelzőt, akkor bizony a számomra fapadosabbnak hatott az IPS képe! És pont le is írtad összefoglalva a kettő közötti különbséget!
Tényleg, nem akarom, hogy bárki félreértsen, de bizony, korábban is örültem volna egy ilyen jellegű változásnak, ahogy már korábban is jó lett volna egy gyors töltés funkció beiktatása, mivel az i7Plus 3 órás töltése zavart, illetve szerintem senki nem neheztelne arra, ha nagyobb akkuk kerültek volna bele a telefonokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi