- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hővezető paszták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
kchris78 #347 üzenetére
Gyorstöltés téma: "...nem tudja az apple hasznalni mert nem igazan gyartokon ativelo szabvanyositott megoldasokrol van szo"
Szóval azért nem volt gyorstöltés eddig a _LIGHTNING_ kábelen. Értem.
Pont az Apple az a cég, aki olyan piaci erővel rendelkezik, hogy bármilyen újítás le bírjon erőszakolni a partnerek és az iparág torkán. Sőt, eddig bátran használt a létező szabványostól eltérő megoldásokat is, ha úgy érezte neki, és/vagy a felhasználóknak az úgy jobb lesz. Szóval már ne haragudj, de ez marhaság. Igazi ha akarom ez igaz, ha akarom az ellentéte igaz fanboy duma. Nekem személy szerint tetszik a 8-as széria, az 5S utána először újra, de nehéz érvelni a telefon mellet, ha az ember nem akarja, hogy egy kalap alá vegyék a hasonló hozzászólásokkal.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kchris78 #347 üzenetére
A helyzet az, hogy a kozepso fiamnak s6-ja van. (17 eves)
Neha fel fel kapom, ha az van keznel, espar dolgot azon intezek, pl. hivas, vagy a neten megnezek valamit.
Soha nem tapasztaltam hibat, es o sem mondta, hogy ez, vagy az nem mukodik, vagy ujra kellett volna inditania a telefonjat.
A ket lany testvere (i6 es i6S) viszont mar tobbszor jott oda hozzam, es mutatta, hogy " nezd apa, nem reagal semmire a telefon".
Munkahelyen is van egy kollegina, aki hozta mar oda napkozben hozzam az i6s-et, hogy "megfott" mit csinaljon.
Szerencsere nalam ilyen nem volt, igaz en i7 plust hasznaltam (ha jol emlekszem) juniusig.
Most S8-am van, a frissitesekkor szokott ujraindulni, egyebkent soha, es 0, azaz nulla problemam van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged