-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
Sir Riccio #5915 üzenetére
Nálam oké a hotspot, 10.3 béta, csatlakozik a laptop rendesen és stabilnak tűnik, most is arról írok.
Ja, i7 128GB
A vigyázáshoz és toknélküliséghez:
Pont ugyanígy vagyok vele, meguntam a tokozást, most semmi nincs rajta, csak az aljára ragasztottam négy szilikon talpat (mint a számológépeken szokott lenni)hogy védjem a kamera szélét... és élvezem az eredeti formát, anyagokat
-
csabiks
senior tag
válasz
en pont ma osztottam netet kollegaknak semmi gond nem volt (i7 128gb 10.2.1)
-
-Ben-
veterán
válasz
Nálam is sz@r... Pont tegnap szenvedtem vele. Ugyanez, mint nálad...
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest