Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
A gyári is felpúposodhat egy idő után.
Anno az apple akkucsere akció programja keretén belül cseréltettem az istyle szervizben az akkut, ahol elvileg eredetit raknak bele.
Nos ez nem is hasonlít a gyári akkura.
Szval ki tudja mikor mit raknak bele.Senkit nem szeretnék buzdítani az otthoni akku cserére, és a szervizt sem szeretném leszólni.
A tévedés jogát fenntartom, de nekem ez volt a saját tapasztalatom. -
-Ben-
veterán
Ujjlenyomat olvasóra megoldás lehet, ha megtisztítjátok a gomb felületét, majd újra „beregisztráljátok” az ujjakat. Illetve arra is figyeljetek, hogy bár gyors a 6S olvasója, azért kellő ideig rajta kell hagyni az adott ujjat. Velem már előfordult, hogy a kelleténél előbb emeltem fel az ujjam - kissé türelmetlen voltam - és nem olvasta be. Ha ezután is sz*r, akkor ... passz/szerviz.
-
206 cc
senior tag
Szia!
parancsolj!....igaz én amazonról rendeltem és olcsóbb volt...talán 30euro? -
Beállítások / Mail / Fiókok / adott fiók / Mail napi szinkron.
Itt próbáld meg átállítani arra, hogy "nincs korlát".Ha a szerver oldalán korlátozva van, hogy pl imap elérés esetén meddig lehessen látni az imap mappákat, akkor lehet, hogy nem tudsz többet látni mobilon. Akkor az imap szerveren kell beállítani, hogy meddig lehet látni.
univerzita: igen ez az. Gmail esetén nincs, mert ott az imap felületen tudod állítani. Ez a fiókosdi amit írtál te is és én is, Exchange szerver esetén működik (de ha vállalati, akkor gondolom az).
Ami még furcsa, hogy icloud fiók esetén se jelenik meg ez a beállítás.
-
Lall
veterán
Akkor a Z10-et dugd össze a géppel és mentsd le a fotóit, nehogy balhé legyen.
Ezek majd ha kellenek az új telefonjára, akkor iTunes-el fel tudod rá szinkronizálni őket. Nézd meg a névjegyeit hol tárolódnak, BB tud a telefonon is tárolni. Ha ott van, gmail-be felszinkronizálni, majd az a fiókot beállítani az iPhone-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest