Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
princesama2
tag
Naprakész és a jó 2 külön dolog...
"Az én észrevételem az,hogy sokkal jobban merül 8.4-el és a zenelejátszó sem jön be annyira.
"
"én sajnálom hogy lefrisitettem 8.4-re mert ez a music app ugy szar ahogy van,az akkut is szivja mint az állat"
Korábban olvastam itt, hogy GPS jelet is lassabban fogja....Apple musicban lévő zenéket úgy sem hallgatnám, ha csak nincs tele ritka japán zenével amit kétlek...
Androidról jövök, mert ráuntam, itt jailbreak-kel sokkal többre vagy képes mint romozgatva...És most menj keresd meg az elgurult gyógyszeredet hátha nem leszel ennyire hülye ...
----------------------------Többieknek köszi a választ, sztem akkor maradok még 8.3-on.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest