Új hozzászólás Aktív témák
-
princesama2
tag
Naprakész és a jó 2 külön dolog...
"Az én észrevételem az,hogy sokkal jobban merül 8.4-el és a zenelejátszó sem jön be annyira.
"
"én sajnálom hogy lefrisitettem 8.4-re mert ez a music app ugy szar ahogy van,az akkut is szivja mint az állat"
Korábban olvastam itt, hogy GPS jelet is lassabban fogja....Apple musicban lévő zenéket úgy sem hallgatnám, ha csak nincs tele ritka japán zenével amit kétlek...
Androidról jövök, mert ráuntam, itt jailbreak-kel sokkal többre vagy képes mint romozgatva...És most menj keresd meg az elgurult gyógyszeredet hátha nem leszel ennyire hülye ...
----------------------------Többieknek köszi a választ, sztem akkor maradok még 8.3-on.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged