Új hozzászólás Aktív témák
-
Summer Boy
csendes tag
Néhány tapasztalat az új telóról: szolgáltató egy szó nélkül kicserélte a SIM kártyámat, mire haza értem és beleraktam már aktiválva is volt. Tényleg fölöslegesen paráztam, gyakorlatilag a 4S-em biztonsági mentéséből minden beállítást átmentett a 6-osra, nem hogy az SMS-eket, de még a háttérképeket és a legapróbb részleteket is
Jó pár órán keresztül nyüstöltem, közben töltőre is kellett akasztani. Folyamatos képernyőhasználat, wi-fi és GSM kapcsolat, letöltögetés és telepítés mellett is fel tudta tölteni. Mire végeztem az ismerkedéssel jelezte hogy rendelkezésre áll a 8.1.3, hagytam frissíteni... és azóta az iránytű nem működik
Sem kalibrálni nem engedi magát, sem az irányt nem hajlandó mutatni. Meg sem mozdul, viszont a vízszintmérő működik. Más tapasztalt hasonlót? Bug lehet vagy a telóval lett valami? Frissítés előtt működött, határozottan emlékszem. A hívás fogadás bugról nem tudok, tegnap este óta nem hívtak
Amúgy nagyon tetszik, imádom, de ez az iránytű probléma zavar. Nem mintha nagyon használni akarnám, de mivel tudom, idegesít
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Star Trek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged