- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Ma hazajöttem karácsonyozni, cirka 700km/7,5 órányi vezetés. Eddig minden telefonom folyamatos töltés alatt navigált, ma a 13 PM-el tettem egy próbát, töltés nélkül igaz, alig volt képernyőn a készülék és csak háttérben futott a gúgli maps és jelzésnél oldottam fel, de igy is 75%-kal értem haza, ami két sim kártya folyamatos hálózat keresése mellett WTF élmény, hastegsosevótmégilyenjó
-
yzww81
csendes tag
...vajon meg Karacsony elott lesz-e elerheto keszlet..? Kb mindenhol csak elorendeles van :(
(10 ev Android utan valtanek, hosszutavra) -
Joachim21
őstag
Nekem is rendben lévőnek tűnik eddig.
-
pepetech
őstag
Ez akkora user error lesz mint 6 másik
. esküszöm hogy a hangerő fel+le utána bekapcsoló gomb sokáig nyomása amíg meg nem jelenik az apple logo megoldaná a dolgot
sőt én még töltőre is tenném.
De egy másik dolog. Ha fos szarrá meríted az iphone-t akkor azonnal nem fog reagálni a töltő bedugására sem mert annyira 0 az aksi, hogy idő kell neki. a másik megnézném azt is hogy a kábel be van e dugva rendesen a töltő adapterbe utána még azt is, hogy a töltő adapter be van e rendesen dugva a konnektorba
.
Ha itt mindent jónak találsz hiszti nélkül be kell sétálni oda ahol vette! szerintem max 5 perc alatt bekapcsolják a telefont
. és abban az 5 percben benne lesz az is hogy ő szépen köszönsz te pedig flegmán elküldöd őt ahová csak gondolod.
Mert ha olyan stílussal mész be amit itt a fórumon előadtál és még direkt szopatnálak is. ( már bocsánat az alpári megnyílvánulásom miatt)
vicc kategória ez a szöveg
ha megjavítják el lehet adni és lehet venni minőségi samsungot
én azt javaslom. a ketté hajtható telók sokkal mencibbek!
-
surgery
senior tag
Elsőnek amit a kolléga ajánlott próbáljátok meg azért nem annyira gyakori dolog ez az Iphonoknál. De biztos hetekig bent lesz mivel lassan jönnek az ünnepek. Persze ez függ attól is mi a baja.
"Nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőnövelő gombot, nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőcsökkentő gombot, majd tartsa megnyomva az oldalsó gombot. Amikor megjelenik az Apple embléma, engedje el a gombot." -
Joachim21
őstag
Hagyatéki kontaktot állítottatok be? Elég rossz olvasgatni amiket ír közben.
-
-Ben-
veterán
Elérhető a 15.2.
-
matiz
csendes tag
Sziasztok az Apple.hu-ról rendelt telefonra is vonatkozik a 3 év garancia? És a szervizelés megoldható bármelyik hivatalos Apple szervízben ha szükséges? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
xhege
veterán
Én eddig szinte minden telefonomat eladtam. Volt olyan év amikor kb 15 darabot ….
-
Sordoran
addikt
-
Joachim21
őstag
Most rendeltem a Mujjo-tól egy bőrtokot, kíváncsi leszek rá. Spiegen-nel is elégedett vagyok, de ez a jó minőségű bőr mindig is vonzott, remélem jó választás lesz.
-
Sanyabá
senior tag
Ha német Amazon-ról való a telefon, mire kell odafigyelni?
Van-e hátránya ha nem itthon veszem meg? -
attis81
csendes tag
Sziasztok, sikerült rendelnem telefont, most a tok van soron olyat keresek ami véd rendesen a leejtésektől de ne legyen hatalmas és vastag pl az uag tokok már túlzás nekem, valami ami kicsit karcsúbb de véd azért, ki mit használ kíváncsi vagyok. Köszi
-
Kevin8997
tag
Sziasztok! Ha veszek egy iphone 13 prot telenortol kartyasan, hol tudok utolag keszulekbiztositast kotni ? Tudtok ilyen megoldast ?
-
Sanyabá
senior tag
Üdv!
Nem pont idevágó,de azért hátha tudtok segíteni.
Olvastam hogy most a telefonhoz jár AirPod pro ingyenes
valami. Ez mi lenne?
Köszönöm! -
MárkyMárk
tag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a gyári ébresztőórában miért nem lehet külön vezérelni a hangerőt....?!?
-
Szia!
Miért nem rendeled meg az Apple-től közvetlenül?
Nem tudom melyik verziót nézed, de legtöbb ott 7 munkanapon belül van.
IStyle-ra nem érdemes várni, itt többen is belefutottak hogy volt akár készleten is, de ő, mint előrendelő erről semmi értesítést nem kapott.. elég sz*r a rendszerük. -
Varky
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mik a tapasztalaitok, mekkora a várólista a 13 pro max-ra az iStyle-nál?
A Weboldalukon rendeltem tegnap, a boltban pedig nem igazán tudtak hasznos infot adni ezzel kapcsolatban -
GoldhandRent
őstag
válasz
GalaxyS9 #809 üzenetére
felvetés: nem lehet, hogy séta közben a fejed/szemed/telefon rázkódását érzékeled döcögésnek ?
linket nem néztem meg, de ha felveszed séta közben rögzítővel, és tényleg úgy érzed, h döcög, és séta közben visszanézed, és akkor is döcög, akkor nézd már meg, hogy ha megállsz, még mindig úgy látod-e! -
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Észrevettem egy nagyon különös bugot iOS 15.1.1-nél. Ha a BEÁLLÍTÁSOKBAN járkálás, gyaloglás, mozgás közben görgetek, a telefon kijelzője elkezd össze vissza ugrálni, mintha laggolna. DE! Ha leülök, a probléma hirtelen megszűnik, majd gyaloglásnál megint élőjön.
Ezt a hibát a True Tone, Night Shift okozta nálam. Ha kikapcsolom, majd be valamelyiket a kettő közül, a hiba eltűnik. Lehetséges nem függ össze ezekkel, de nálam megoldotta.
Kérlek próbáljátok ki Ti is, ha nálatok is előfordul-e a jelenség, és nemcsak-e az én készülékemben van a hiba.
-
corran9
tag
Tapasztalatom szerint -ami iphone-t eddig láttam - mindnek alapjáraton kicsit sárgára/melegre van kalibrálva a kijelzője.
Ez alapvetően nem feltűnő, ha mindig is iPhone-t használtál, vagy nincs mellette egy droidos készülék kijelzője. Ha van, akkor egyből látod a különbséget. Köszi, hogy írtad, hogy átállítottad, mert el is felejtettem, hogy lehet ilyet (még vásárlás előtt olvastam, hogy meg lehet csinálni, de kiment a fejemből), de most én is hűvösebbre állítottam a kijelzőt.
-
pepetech
őstag
Már írtam egyszer. De leírom mégegyszer. Járj utána és ne nyugodj bele. Mert senki sem lesz hibás miattad példának okán eladásakor... Ha máshol nem olyan mint a tiéd szervíz de ha időben vagy csere. Ne törődj bele. Ha több készülék is olyan mint a tiéd akkor a hiba benned van és hozzá szokattad magad a rosszhoz. Ha mindenhol olyan mint a tiéd volt alapból akkor kapcsold normálra a kijelzőt a kék fény úgysem tesz jót a szemnek...
-
pepetech
őstag
És fehér kép esetén is sárgát látsz? Mert ha igen akkor küld vissza / vidd vissza ahol vetted. Tudom hogy hiány cikk de inkább csere mint hibás telefont használni. Vagy ha ismeretségben van másnak is akkor hasonlítsd össze vagy olyan boltba menj be ahol ki van helyezve és hasonlítsd össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged