- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BadStyle
csendes tag
Hello !
Én még mindíg várom a 13 pro max- omat, Október 18. -án rendeltem elő az iStyle -nál, de még semmi infó . .
1 kérdés: Valaki megmondaná, hogy miért van 2 bolt között ilyen nagy eltérés ( nem akarok boltneveket mondani, de pl egyik helyen majdnem 600 ezer a 128 -as PM ( igen, a 128 -as ), máshol meg pl 470 körül )
Miért ?
Ugyanaz, és több, mint 100 -al több ? -
pepetech
őstag
válasz
Jocikablack #696 üzenetére
Nem bántásból de beírtam google-ba hogy vodafone esim és dobta is a választ: [link]
-
dptrsk
addikt
válasz
Jocikablack #696 üzenetére
Hello,
Tudtommal jelenleg a Telekomnál van Multisim lehetőség.
-
Jocikablack
tag
Sziasztok!
Egy 13 pro maxom van, és jön mellé egy apple watch s7 lte. Esetleg valaki nincs képben, hogy a vodánál van multi esim lehetőség? -
natë
nagyúr
Mindenki wireless tölti a mobilját? Nektek nem melegedik úgy? Én emiatt váltottam az Apple vezetékes töltőjére (a csatlakozót akartam a vezeték nélkülivel kímélni).
-
pepetech
őstag
Szia nekem i13p van és azt kell mondjam, hogy vígan hozza a napi 7-8-9 SOT-okat.
Eddig aksi terén a legdurvább nekem a Huawei Mate 40 Pro volt de ez azt is veri bőven. átlagba 6-7 órát hoz 1 nap és olyan 30-40%-on vagyok estére. ami kegyetlen szerintem. 5. napja van a tulajdonomban. -
lorinho
aktív tag
válasz
GoldhandRent #681 üzenetére
Kb 3 hete megvan már.
Lehet meg fogok próbálkozni egy új telefonként való beállítással.
-
lorinho
aktív tag
Nálatok hogy muzsikál a sima pro akksi szinten? Nekem csalódás. 1 napot kibír, de én többet vártam. Anno új korában az Xr jobban bírta.
-
Ck.
addikt
Nektek is szokott lenni mostanában “nem sikerült a mobil hálózathoz kapcsolódni” hibaüzenet, amikor netezni próbáltátok? A legutóbbi frissítés óta tapasztalom ezt. Újranyitás után néhány napig jó, de utána ismét elkezdi.
-
borcsella
csendes tag
-
borcsella
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem meg a készüléket, s lenne egy kérdésem:
mit állítsak rajta, hogy az értesítéseknél felvillanjon a képernyő?
Előtte 11 pro-m volt, azon volt ilyen opció, ezen most nincs! Előre is köszönöm a válaszokat! -
Behroozo
tag
Kis infó istyle rendelésekhez. 10.22.-én rendeltem tőlük 13pro-t, azóta semmi hír felőlük...
11.19.-én megrendeltem telenortól, 11.24. óta nálam van. -
Joachim21
őstag
Sziasztok! Az iCloud biztonsági mentésnek mekkora a helyigénye? Semmi nincs cloudban, de a mentésre azt írja nem lehetséges, mert nincs elegendő helyem...
... elfelejtettem írni, de aképek szinkronizálása nincs bekapcsolva.
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Én 1 hete rendeltem a telefont, remélem december első, második hetében ideér. Addig egy iPhone 4S-t használok, mert a main telómat eladtam.
Remélem jó lesz a teló, és a topic is egy összetartó közösség lesz, hasonlóan a P40 Pro topicjához.
-
pepetech
őstag
Nos megjött az alzás rendelésem szombaton. Így szobat/vasárnap tudtam tesztelni a baseus tartót. tényleg jól tartja a telefont. Bár a Baseus-ban nem szoktam csalódni autós tartó terén volt már egy jópár. Vettem biztonságból egy magsafe átlátszó tokot is. így már nyugodt vagyok a kocsiban ülve
Köszönöm az ajánlást.
(Amúgy azért nem találtam mert iphone 12-re ajánlja a gyártó ezért nem dobta ki 13 esetén hiába kerestem úgy )
-
MárkyMárk
tag
Helloka! Segítsetek már pls.... IOS-ről hogyan tudok droidra fotót küldeni Bluetooth-on keresztül?
-
pepetech
őstag
Ne is mond a Telekom kész katasztrófa... 16:00-kor bementem a Miskolc plázában lévő telekomba. Egy kislány majdnem hogy elzavart... Ezután másik Telekom ott nem volt utána vissza 1 óra után kb és volt bent a polcon. Kérdem én nem eladás a célja? De mind 1 egy másik kolléga eladta nekem.
-
Rotyi
aktív tag
Úgy néz ki lassan elindul felém a kiszemelt példány, ha a Telekom is úgy akarja.
A kamerák lencséi mennyire sérülékenyek? Érdemes rá venni pl. ilyet? [link]
Vagy ha tokban van az ezt is védi?
Kijelző mennyire karcolódik, mennyire sérülékeny?
Üveg vagy fólia elkél rajta?
A mostani telefonomon ClearPlex van, azzal nincs gondom.
Mivel ez lesz az első iPhone-om, melyik töltőfejet érdemes megvenni hozzá? -
Goblin12
őstag
válasz
pepetech #640 üzenetére
Igen, nekem is Huawei telóm volt, és ott ha letöltöttem a GBoard-ot és kiválasztottam a magyart, volt külön a billentyűzeten belül magyar, itt iPhonon meg csak a QWERTZ, vagy QWERTY-t ajánl fel nincs pluszban ott a magyar. Nagyon megszoktam már Huawei-en a felső számsort és az ékezeteket pluszban, hogy nem kell ide oda váltogatni meg nyomva tartani a betüket, remélem idővel megcsinálják, nem lenne egy hű de nagy beavatkozás. ( német umlautok persze működnek. .
)
-
WiZARD
addikt
Telekomtól jött email, hogy van raktáron max/grafit/128.
Korábbi történetből tanulva telefon gyorsan 1400, megrendelem. 18 perces "beszélgetés" végére közlik hogy hát ezt mégse tudja rögzíteni, mert nincs raktáron.
Mondom dehát a weblap azt mutatja, most jött értesítő is.
Akkor sincs, ő többet nem tud tenni ez van.Kiváncsiságból csak leadtam egy online rendelést (magánszemélyként), amire jött visszaigazolás hogy kedden hozza GLS.
Úgyse veszem át/visszaküldöm, mert nekem cég névre kellene számlával, de most már érdekelt hogy akkor van-e raktáron. -
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Van olyan megoldás billentyűzetre, hogy számsor legyen a betük felett illetve a magyar ékezetek kint legyenek, hogy ne kelljen pl "e" -t, hosszan tartani "é"-ért?
Köszi.
-
pepetech
őstag
válasz
Dare2Live #626 üzenetére
Ahogy írták előtted illetve saját tapasztalat is azt mondja hogy személyesen is érdemes szétnézni. Én abba a telekomba vettem meg ahol elsőre azt mondták nem lesz maximum december 15.-e körül. Visszamentem megkérdezni hogy sima 12 vagy 13 van e mert a 11p gatya volt nagyon. Erre közölte velem egy másik értékesítő hogy de van bent i13p el is hoztam
-
Dare2Live
félisten
tokot ami érdemben véd tudtok ajánlani?
és vmi üveg is kéne előlapra.5éves távban gondolkodunk, két kisgyerekünk van muszáj a tok+üveg.
más: Mennyire beszerezhető? Feleségemnek lenne és eddig akárhonnan akartam rendelni (ezüst vagy szürke max kék) lukra futok.
szerk: látom más is szív a beszerezhetőséggel.
-
janist81
tag
Sziasztok,
Vasárnap óta én is boldog tulaja vagyok egy iPhone 13 PM 128gb kék -nek.
Megosztom veletek, hogyan sikerült megvenni:
- iStyle online előrendelés -> 2 hét után semmi válasz
- Emag online előrendelés -> 1 hét után semmi válaszBudaörsi Ikeában bementem az EMAG boltba, és próba-szerencse alapon megkérdeztem hogy van -e készleten a telefonból, megnézte a srác a kis számítógépén és 1db volt az Árkádba, helyben lefoglalta nekem majd átmentem és megvettem.
Tanulság : Érdemes néha személyesen is bemenni a boltokba -
-
BadStyle
csendes tag
válasz
pepetech #618 üzenetére
Így van, az egész 13 -as széria hiánycikk, legalábbis a pro, és a pro max biztos . .
@OFF: Ismeritek a tapatalk nevű fórum alkalmazást ? Van IOS -re, és androidra is, de sajnos csak nagyon kevés fórummal kompatibilis, ti tudtok olyan fórumot amivel "még" működik a tapatalk ? ( Magyar fórumot ) -
WiZARD
addikt
válasz
BadStyle #614 üzenetére
nekem van előrendelésem az istylenál, az emagnál, az edigitalnál, a telekomnál és az apple.hu-n
Majd kiderül honnan lesz először.Az apple.hu-t már lassan megkapnám, csak a b*zi telekom miatt lemondtam, hisz ott kifizettem egy raktáron lévőt. Aztán az online rendszerük nem megfelelően működése miatt törölték ezt a rendelésem, az adott darabot meg megkapta más, aki sorban állt...
-
PlayMax
nagyúr
válasz
BadStyle #614 üzenetére
Én Szeptember 24. adtam le az iStyle-ba mind két színre rendelést 256gb-os 13 pro max készülékre (ezüst és kék).
Eredetileg ezüstöt szerettem volna de így is sokat vártam és pontosan Október 11. kaptam értesítést ,hogy jött nekem egy kék és átvehetem az általam választott boltban. -
BadStyle
csendes tag
Hello !
Azoktól kérdezném, akik az iStyle -től veszik / vették / rendelték az iPhone 13 -jukat, hogy van -e róla valami infótok, hogy 13 pro max mikor lesz, illetve hogy az előrendelők mikor kaphatják meg ?
Több már, mint egy hónapja előrendeltem, de sehol semmi infó ! Ők maguk sem tudják, hogy mikor lesz, mert állítólag gyártási nehézségek vannak . .
Előre is köszönöm ! -
pepetech
őstag
Sziasztok! Eddig a kocsiba a i11p egy fémlap segítségével volt használva egy baseus mágneses tartó. Na itt már van ez a magsafe vagy megsafe nem tudom hirtelen hogy a helyes. Van olyan autós tartó ami nem több tízezer és jól tartja a telefont?
-
PlayMax
nagyúr
-
despitz
csendes tag
válasz
GoldhandRent #608 üzenetére
iOS15-től a control center, focus módok között ott lesz
Nálam az ébresztő appban is ott van felül -
pepetech
őstag
Nos az első napját sikeresen teljesítette a i13p meglepődtem a 7óra 30perces kijelzőidőn
mondjuk az i11p amit váltott már 79%-os aksival rendelkezett rajta virított a szervíz felirat. Szóval üzemidő tekintetében megvagyok vele elégedve
. A méret különbséget még szoknom kell mert az i11p sokkal kisebb volt érzetre.
-
MárkyMárk
tag
Segítsen valaki...
Az ébresztő hangerőt hogyan lehet szabályozni? Eszméletlenül hangos, ha pedig felemelem akkor lehalkul!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest