- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike_p20
tag
válasz
ricsike_p20 #1379 üzenetére
Oh, most nézem, a legfontosabb dolgot oda sem írtam,..
szóval, mindezt úgy, hogy soha semmit nem kapcsolok ki a telón. Mindig minden folyamat, kapcsolat aktív.
-
ricsike_p20
tag
válasz
fehér_ember #1354 üzenetére
Pár hónapja van meg. Előtte mindig android volt, nekem az ilyen kisebb méretű telefonok jönnek be (pedig jó nagy kezem van..), volt is S4mini, S10e, aztán a végén S20FE, S21FE. A minit hirtelen ötlet által vezérelve vettem, nem bántam meg. Két számot használok párhuzamosan (román/orange, és svéd/comviq), mindennapos a zene pár órát bt fülessel, néhány üzenet, e-mail, céges app, fotók, fb/insta
, messenger/viber, nekem bőven megvan az egy nap vele (délután, este 30-40 százalékkal szoktam hazaérni). Összességében tetszik, átköltözni sem volt egy nagy story, a zenék, meg a "létfontosságú" saját csengőhangjaim is percek alatt rajta voltak
, amióta használom, egyetlen negatív dolgot nem tapasztaltam. Szerintem a következő is iphone lesz, ha ez már megérik a cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest