Hirdetés
- Mini PC
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az asztali piacra is jönne a Bartlett Lake-S?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike_p20
tag
válasz
ricsike_p20 #1379 üzenetére
Oh, most nézem, a legfontosabb dolgot oda sem írtam,..
szóval, mindezt úgy, hogy soha semmit nem kapcsolok ki a telón. Mindig minden folyamat, kapcsolat aktív.
-
ricsike_p20
tag
válasz
fehér_ember #1354 üzenetére
Pár hónapja van meg. Előtte mindig android volt, nekem az ilyen kisebb méretű telefonok jönnek be (pedig jó nagy kezem van..), volt is S4mini, S10e, aztán a végén S20FE, S21FE. A minit hirtelen ötlet által vezérelve vettem, nem bántam meg. Két számot használok párhuzamosan (román/orange, és svéd/comviq), mindennapos a zene pár órát bt fülessel, néhány üzenet, e-mail, céges app, fotók, fb/insta
, messenger/viber, nekem bőven megvan az egy nap vele (délután, este 30-40 százalékkal szoktam hazaérni). Összességében tetszik, átköltözni sem volt egy nagy story, a zenék, meg a "létfontosságú" saját csengőhangjaim is percek alatt rajta voltak
, amióta használom, egyetlen negatív dolgot nem tapasztaltam. Szerintem a következő is iphone lesz, ha ez már megérik a cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest