- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Talán ezért lenne jó csak minden második évben kiadni új minit.
2022 őszén az iPhone 12 mini lenne az árult "SE" mint legolcsóbb, a touchID kávás SE már kivezetve, iPhone 14 mini nincs
2023 őszén: új iPhone mini, erre válthatnak 2-3 év után a 12-13 mini tulajok
2024 őszén: a 13 mini az "olcsó" iPhone, új mini nincs
2025-ben megint jöhetne az új miniTudni lehetne minden második évben jön új kompakt iPhone, köztes években elérhető az előző olcsóbban. Így nem kell agyalni, hogy azt pletykálják megszűnik vegyünk mostanit, vagy akkor már a normált. Azon se lepődnék meg, hogy a cégnek jól jön ez a bizonytalanság, mert hát drágább normál iPhone-t vesz az, akit eltántorít mit hallott, olvasott a mini üzemidejéről.
Még nem találkoztam olyan bukó helyzettel: HEIC-ben fotózom, fele annyit foglal iPhone-on, ez óriási előny! Ha kell Windows gépen iCloudból letöltöm JPG-ben. Androidot nem használok, tudtommal ismeri az is alapból a HEIC formátumot.
Ha iPhone-ról küldöm tovább valakinek email csatolmányként, vagy valamelyik chat app felé megosztás menüből akkor iOS magától konvertálja és a célban már JPG.
Ma is Onedrive app felé küldtem egy HEIC-et megosztás menüből és Windows gépen Onedrive-ban látom JPG, mert a háttérben magától megcsinálta az iOS.Szóval nem találkozom az én használati szokásaimmal semmilyen bukó helyzettel, viszont a készüléken komoly helyspórolás ahhoz képest te JPG-be fotózol. Az iOS13 volt amit első nap felraktam, mert vártam ezt a HEIC funkciót.
-
MC Pite
veterán
Az mikor van?[off]
A sw-es lassításnál, a negyedik töltő kábelnél, a harmadik akkunál vagy a második foltosodó, lifegő kijelzőnél vagy a bekrepált lightning portnál?[/off]Hogy TrollOff is legyek, valóban azt látom a kompakt méretű telefontulajoknál hogy konzervatívabbak, nem cserélgetnek évente.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest