Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Laslow

senior tag

válasz fPApi #1930 üzenetére

Engem talán az lendített át a holtponton, hogy annak idején root nélkül nem lehetett eltávolítani a Samsung appokat a telefonról, a tárhely meg betelt, roottal meg nem akartam foglalkozni... És mindezek fejében már akkor sem használtam a Samsung appokat (noha a Samsung Health mondjuk egész jó volt, de pont hogy nem akartam a gyártóhoz kötődni). És engem folyton zaklatott a Samsung Pass-al, meg nem tudom már mikkel, hogy használjam, utáltam.

Egyébként igen, Google kötődésem van, de azt használhatom Samsungon, Pixelen, bármilyen Androidos telefonon, sőt, még félig-meddig az iPhone-on is. Nem olyan jól mint a Pixelen, de már leadtam a színvonalat... Szerintem más dolog a Google ökoszisztémát használni, ami biztosan elérhető tetszőleges Androidos telefonon közel teljes terjedelmében, mint valamely gyártó saját megoldásait erőltetni aztán más gyártó akármilyen Androidos készülékén (vagy iPhone-on).

Új hozzászólás Aktív témák