Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz falabu88 #1551 üzenetére
Ezt én nem látom 69-120Hz közötti eltérést szerencsémre, más miatt viszont már felnégyeltem pár almás programozót gondolatban. A fájlkezelés botrányos szerintem. Az meg a hab a tortán, hogy az áthozott képeimet nem tudom átrendezni úgy, ahogy én szeretném. Volt egy “marad” mappám amiben a hosszú távra lementett (messenger, böngésző, viber) képek voltak és egy download, amiben néhány napra tervezett képek. Nyilván a downloadba mentettem le mindent alapból, tehát áthelyeztem másikba ami hosszabb távon is kell. Na itt az áthelyezést felejtsem el. Van másolás, azaz a másik mappában IS benne lesz, vagy törlés, azaz sehol nem lesz meg. De az, hogy a downloadból eltűnjön miközben bármelyik másikban megmarad, az nem játszik. De külön kamera képek mappa sincs. Ja? Extra: a fontosabb garis cuccok vásárlásakor mindig fényképezem a blokkot a termékkel, az nem fakul meg mint a hőpapír. De már nem tudom áthelyezni azt sem másik mappába, max bemásolni oda IS. Komolyan baj lehet a fejekben a tervezőknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest