Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
Új hozzászólás Aktív témák
-
morge
tag
Töltő csak gyári ajánlott? Vagy jó lehet az utángyártott is?
Szomszédom Samsung töltővel használta az Iphone x-et, most alaplapos lett. Lehetséges ,hogy a töltő miatt? -
morge
tag
válasz
fornettisuti #1460 üzenetére
Mivel konkrétumot senki nem írt, (hardveraprón nem találtam),rendeltem onnan ahonnan jónak láttam. Médiamarkt alkalmazottakat nem finanszírozok. Használtan sem veszek 200-ért, így maradt 270-ért 1 év garanciával.
Szerintem 135ért vennél újat ,nem egyet -
morge
tag
válasz
fornettisuti #1451 üzenetére
Árukereső szerint megbízható bolt minősítést kapott, 2018 óta árulnak.
-
morge
tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Telodeporól lett rendelve, az ár miatt (270990ft.), és elvileg 2 év Apple garancia van rá, legalábbis telefonba ezt mondták.
Van 14 napos visszaküldés is. -
morge
tag
Sziasztok!
Lányom szeretne venni Iphone 13-at megának, árukeresőn nézegeti. Az olcsóbb helyekről is szabad venni, gyári garanciát nyújtanak ők is, vagy inkább felejtős?
Egyébként hány év jár az Iphonokra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest