- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
HoldfenyLuna #1099 üzenetére
IKEA 18W-os USB PD töltő ha gyorstölteni szeretnél, valamint az IKEA USB-A - Lightning kábele is jó cucc. USB-C kábelt elvileg kapsz az i12 mellé.
#1087 collecting: Én is remélem, hogy szoftveresen orvosolható a dolog, de ez ránézésre a tünetek alapján inkább tűnik földelési problémának.
-
Razzul
őstag
válasz
TheBikerider #1001 üzenetére
Elvileg még idén. [link]
-
Razzul
őstag
válasz
tibcsi0407 #714 üzenetére
#758 ataman
Nagyon köszi a linkeket mindkettőtöknek. -
Razzul
őstag
Szép kis szalmabáb érvelés némi ad hominemmel megfűszerezve, mindkettőtöktől. Nem írtam az üzemidőről, szoftverfrissítésekről, hálózati lefedettségről valamint azt sem, hogy 5G nélkül nem lehetne élni vagy nekem szükségem lenne rá és váltani szeretnék.
Az i12-ben lévő Qualcomm modemről írtam, kérlek ha beszélgetni szeretnétek erre reagáljatok.
-
Razzul
őstag
válasz
Evil Snowman #503 üzenetére
Akkor már az eSIM miatt is szorongasd meg őket.
Jó lenne ha a Telekom mellett más is adna értelmes szolgáltatásokat az iPhone és más készülékek mellé. Ahogy nézem a Telenor VoLTE listája eléggé gyér.
-
Razzul
őstag
válasz
Evil Snowman #501 üzenetére
A Telenor faszsága miatt nem megy. A Telenornál VoLTE iPhoneon nem engedélyezett, az Apple oldalán lévő "mobilszolgáltatók iPhone készülékekhez biztosított szolgáltatásai Európában" listán sincs rajta és a Telenor oldalán lévő készüléklistán sem szerepel.
-
Razzul
őstag
válasz
francz'70 #258 üzenetére
Jaértem, az S20FE a 250 ezres, a Note 20 meg a 350 ezres nyitóárával igazából lite verzió.
Akkor valójában az i12 is az, végül is így végig gondolva már rendben is van minden.
Amúgy volt a kezemben a példákban szereplő telefonok közül, habár nem mindegyik. A Note 10 liteot például pont egy remek telefonnak tartom.
-
Razzul
őstag
válasz
foximaxi248 #206 üzenetére
"350 ezer Ft-ért az összeszerelési minőség alap, hogy jó legyen, az lenne a szép, ha még ebben sem jeleskedne."
Az összeszerelési minőség és a minőségi anyaghasználat sem alap a csúcskategóriában Android fronton. Előbbire lásd a Pixelek botrányait, utóbbira a Samsung kopogós műanyag hátlappal szerelt S szériás készülékeit.
"Gyakorlatilag hiába mondják, hogy ez a szoftvertámogatottság miat milyen jó telefon, a 3. iOS főverziótól kezdve már ez sem fogja azt az élményt nyújtani, mert kb. még a következőre és az az utánira van tervezve, okosan kitalálva"
Ez úgy ahogy van nem igaz. Én is használtam, és több ismerősöm is még mindig használ i6s-t, első generációs SE-t iOS 14-el. Teljesen gördülékeny, akadásmentes és jól használható a rendszer több éves távlatban is.
"bár lehet 4 év múlva is aránylag jól működik, de ez már egy mai androidosról is elmondható 150 ezer Ft felett."
Valóban? Ismerősöm nemrég cserélte le az S8 Edge telefonját, mert az viszont érezhetően lassult és elég durva anomáliákat produkált. Pedig nem 150 ezer forint volt hanem kétszer annyi.
-
Razzul
őstag
válasz
dilajoska1 #136 üzenetére
Ahogy mondtad a Note 20 Ultra a pixel binning miatt belenagyítva részletgazdagabb és kb. ez az egyetlen szempont amiben jobb. Az ami az általad linkelt képeken is látszik, hogy az i12 színei mennyivel élettel telibbek a Samsung kékes, fakóbb árnyalataihoz képest. A többiről én se mondok semmit.
-
Razzul
őstag
válasz
clubmonaco #103 üzenetére
Olcsó telefon a Xiaomi és benne van minden. Cserébe csak annyit kell elviselnie a vásárlónak, hogy a kínai cég egyenesen Micimackónak továbbítja titkosítalanul a böngészési előzményeit és más személyes adatait még akkor is, ha ehhez nem járult hozzá.
-
Razzul
őstag
válasz
foximaxi248 #38 üzenetére
Összehasonlító és szakértői tesztekben a Note 20 Ultra kamerájánál is jobb vagy egyenlőre hozza a versenyt a 12pro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest