- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Reverting #863 üzenetére
Nekem annyira félrevezetőek ezek a battery test videók. Van amelyiken tök jó időt hoznak a 12-es verziók is. Van aminél pedig "drasztikusan rossz". Persze mindez függ attól éppen mire használod.
Azt nagyjából le lehet szűrni azért, hogy ha nem játszol a 12-es telókon akkor egész jól bírják. De ha már kicsit jobban nyúzod akkor gyorsabban merül mint a 11-es. -
jófejsrác
senior tag
válasz
Evil Snowman #558 üzenetére
Kösz-köszi!
Mindenképp érdekel, mert inkább venném a legújabbat. Egyébként így 1-2 nap elteltével továbbra is meg van az örömöd benne? Megérte erre váltani?
-
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Evil Snowman #477 üzenetére
Pl.: Genshin impact - ezzel ipad pro 2018-al játszogatok, egész szórakoztató. Ott csont nélkül játszható. Viszont netes videók alapján ez kifekteti a 12-es szériát, 6-8 perc után forrósodik a telefon és framedroppol a játék.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Evil Snowman #465 üzenetére
Annyit megtennél légy szíves, hogy nyúzod kicsit jobban játékokkal. Találtam neten pár cikket/videót ami azt bizonygatja, hogy játék alatt durván merül a mobil - köszönhetően az A14-nek - és forrósodik a készülék. Ugyanezen játékok alatt a 11/11Pro vígan el van.
12-es modellre szeretnék váltani sima 8-ról, de ez picit aggaszt (nem vagyok nagy telefon játékos, de van 1-2 játék amiket szeretek játszani rajta). Bár a 8-hoz képest a 12-nek így is jobb lesz az üzemideje, de na
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- OpenWRT topic
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest