- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- BIOS frissítés
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
válasz
PACSA75 #4227 üzenetére
amúgy rossz topikba írok, vagy ez tényleg ennyire halott téma már az almások körében?
Kontaktjaimat Google fiókból hoztam, evvel nincs is baj, de szeretném ha a jövőben is maradna az összes egy helyen.
- be lehet állítani hogy a Gmail-re szinkronizáljon a jövőbeli új kontkatjaim?
- ha nem akkor hogyan tudom átvinni az összes kontaktom iCloud-ba?es hogy a bugokrol is ripotoljak tovabb (meg mindig facebook s%#t), semmilyen esemenyt vagy hirdetest nem tudok tovabbitani messegeren keresztul:
-
N_A_S
veterán
válasz
PACSA75 #4219 üzenetére
Sziasztok! Csatlakozom egy 12 Pro Max 128 Pacific Blueval. Az utóbbi időben viszonylag sűrűn cseréltem a telefonjaim, valahogy a Samsungokban nem találtam meg az igazit (S22 -> S21 Ultra -> S20 Ultra) váltásban jöttek. Először a méret nem jött be, így lett a 22-ből 21 Ultra, aztán a 21U-ba beszámoltam a 20U-t, végül úgy hozta a sors hogy ezt kellett kiegészítenem és így lett végül a 12PM. Remélem marad is egy darabig, maga a forma mindig is nagyon tetszett, teljesítményre sincs panasz, és szerintem a kamera is jobban teljesít, annak ellenére hogy nincs 100x zoom, meg 100megapixel
Ha van valami tanács hasznos tipp így egy volt androidosnak azt szívesen veszem. Huawei Watch GT2 Pro-val használom egyébként.
-
Imy
veterán
válasz
PACSA75 #4216 üzenetére
Amikor én néztem januárban, 180e alatt nem volt olyan ami normális állapotban volt, én 200e-ért vettem karcmentest, jó akksival. Ami az alatt volt, volt mindegyiknek valami gondja. Lehet lejjebb ment az ára, nem tudom. De most nézem már újan 220e, így biztosan én nem vennék használtan, 20-40e-eol olcsóbban de használtat! [link] De van bőven választás a hardveraprón.
-
Imy
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
PACSA75 #3188 üzenetére
Én nem is pánikolok,szerintem mire 80%-ra esik az enyém, addigra már másik telefonom lesz
Olyan készülékeim voltak eddig,amik nem jelezték,erre is csak unalmamban néztem rá,akkumulátornál meg várható,hogy egy idő után elkezd veszteni a kapacitásból,de azért jó,hogy van ilyen tájékoztató jellegű adat. -
-
Norbi.
őstag
válasz
PACSA75 #3055 üzenetére
Biztos van ilyen is, én minden telefonra ugyan annyiért adom a fóliát.
Ha az alap fóliát adják 6000-ért, az valóban pofátlan, de lehet valami komolyabb minőség/márka volt az, vagy tudott valami extrát (kékfényszűrős, betekintésgátló ,stb) vagy valami hydrogel fólia volt, esetleg az említett helyben vágott fólia, mint pl. a Clearplex.A sima, műanyag fóliák kikoptak, már szinte sehol nem tartanak, de a nagykerekben se nagyon van. De, aki mégis azt keres viszonylag olcsón, a Myscreen cuccok elég jók, viszonylag sok helyen be tudják szerezni őket. De a 12-es szériánál, a teljesen sík kijelző miatt bármelyik olcsóbb üvegfólia is tökéletes szerintem.
-
TomPack
őstag
-
PACSA75
őstag
válasz
PACSA75 #3047 üzenetére
Amúgy megjegyzem nálunk is drágák a kiegészítők, de van egy két hely ahol lehet találni occó kínait a fent említett jó árban (így teljes a történet).
És nyilván néhány esetben az is jogos, hogy aki egy raklap pénzt kiad iPhone ra, az ne olcsó terméket vegyen hozzá. De pl nekem a telefon a hobbim 😀, gazdag viszont nem vagyok, de áldozok a hobbimra, valahol viszont már muszáj meghúzni egy vonalat, így a kiegészítőkön próbálok spórolni 😩.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest