- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz
amstaffer86 #2783 üzenetére
Ott a kameravédő. Nekem is volt rajta, semmi baja nem lett a kamerának.
Egy percig nem volt tokban eddig a telefonom és nem is lesz, nekem pl. karcmentes a az egész keret, eddig 3* ejtettem le, igaz nem magasról, az éjjeliszekrényről esett le, kb 40centi.
Kereten nem volt semmi, csak hátlapi fólia, most lecseréltem egy Dbrand skinre.De, amúgy van külön a keretre is fólia, ha valaki védeni akarja, de nem akar tokot rakni rá.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
amstaffer86 #2783 üzenetére
Van benne kamera védő is. Majd kiderül mennyire karcolódik. De mivel tetszik a dolog, gyorsan rendeltem belőle még 3 pakkot cserére.
Igazából pont az volt a lényeg nekem, hogy ne legyen tokban. Így jobb a fogása.(Utálom a tokokat a P40 Pro-t is tok nélkül használtam javarészt. Ha leesik és összetörik így jártam… Eddig csak “direktbe” törtem telefont. A Mate 20 Pro-m hátulját akartam leszedni, és megcsúszott az ESD pálca… Lehet nagyképűségnek hangzik ez egy 360ezres telefonnál, de számomra ez csak egy használati eszköz, nem esek kétségbe ha törik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged