Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kazsmerlaca #210 üzenetére
Te miről beszélsz?
Akkor működik a faceid ha az orrod nem takarod, de akkor is random, milyen maszkot hordasz vagy, hogy hordod, jóég.
Mindennapos szenvedés a Face ID 2020-ban. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #210 üzenetére
Néztem jó pár review-t és cikket ahol mondták, hogy maszkban nem működik. Ha valamikor ezt javították, akkor elnézést kérek. Nem követek mindent ami az apple-lel kapcsolatos, nem biztos, naprakész vagyok. Egy jó ideig nem működött, ebben teljesen biztos vagyok.
De ettől függetlenül én pedig tartom, hogy messze nem a legjobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest