Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Jim Tonic #154 üzenetére
Harmatos lett?
Használni kellene fél évet azt utána lehetne ilyen kijelentéseket tenni.
Nekem mióta megvan keveset használom az air2-t.
Egy hátrányt tudok róla mondani, hogy ebbe az árba beleférhetett volna a ceruza a billentyűzettel, de nyilván kiegészítőkből is kell beszedni valamit. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
sultansmith #137 üzenetére
Nem értem mire ez a hiszti, neked egy céleszköz kell, de megfizetni nem akarod, ugyanakkor hiányolod az ipadből az osx-t, abból a készülékből ami szerinted a jelenlegi formájában semmire sem jó
Sztem hagyjuk ezt. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
sultansmith #130 üzenetére
Ha nem tudod mire jó egy tablet, akkor talán nincs is rá szükséged.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
sultansmith #126 üzenetére
Akkor miért nem vettél idáig surface pró-t?
Az pont ilyen amit keresel ugyanennyiért vagy többért.Az hogy neked nincs funkcionalitása egy dolog.
Ettől még ez nem a termék hibája, annak idején is sokszor feltették ezt a kérdést, jó-jó meg szép, de minek ez a tablet?
A választ meg már azóta tudod. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
sultansmith #123 üzenetére
De ez nem is cél.
Akinek notesz kell, vesz Macbookot.
Ez nem az a kategória és az osx is az ios felé megy.
Amíg egy szaros telefont, aminek az előállítási költsége töredéke egy ilyen tablethez képest, mégis megveszik, addig ezek sem lesznek olcsóbbak, ilyen felbontású kijelzővel. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
sultansmith #120 üzenetére
Nem tudom, nekem egy i6 mérete bőven elég, ami ennél nagyobb az nekem már kényelmetlen, de az hogy egy majd 13"-os tabletet telefonhoz hasonlítani valahogy nekem fura.
De miért is kellene előjönni teljesértékű laptoppal?
Arra ott a MacBook család különböző méretben és teljesítménnyel.
Mi az értékelhető üzem idő és mi az a készülék ami sokkal tovább bírja?
Az ötórás üzem idő es vicc amit a tesztelő írt.
Emberi ár?
Nézz már meg egy surface pro-t mennyibe kerül, vagy egy hp, Lenovo 12" noteszt, ezek soha sem lesznek 100ezer környékén. -
Ed Parker
nagyúr
Végigolvasva a kommenteket, még mindig sokan az árán rugóznak, ami valóban Macbookok alját nyaldossa, viszont ez egy rétegtermék, ilyet Fb-ra és egyéb social médiára felesleges megvenni.
Viszont Photoshop-ra nagyon jó, skiccelni, tervezni, prezentációra, stb
Akinek ez sok, még mindig ott az air 2 olcsóbban, akinek viszont kell a nagy felület, a ceruza, a nagyobb ram és teljesítmény az megveszi ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest