- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
- 3D nyomtatás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
énvagyokaz^^ #15 üzenetére
Mutasd meg kérlek hogy full fenyeron, 3D játékkal melyik surface megy több mint 5 órát. Ez a teszt egy rakás szar, egyáltalán nem életszerű semelyik mobil készüléket max fenyeron használni egesz nap, főleg miutan van autó fenyero állítás.
-
lorinser
senior tag
válasz
Pont ezt akartam írni én is. Ennél olcsóbban lehet kapni Surface Pro 4-et i5-el, 8Gb rammal. És ezen (többekközt) nem telefonos szoftver fut.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Egy Passat kombi árából meg 2db Renault Fluence-t lehet venni.
Azzal a felhasználással, amelyikkel a Pro kevesebb, mint 5 órát bír, az androidos csúcstableted kb. 4 órát fog bírni, vagy annyit sem. A böngészős, office-os, exchanges munkában (+ egy kis zene, youtube stb.) 9..10 óra simán megy. Ráadásul rendszeresen használva az osztott képernyőt, Chrome + Outlook pl.
Tudom, az átlagember a képernyőt a nap felé tartva konvertál 4K videót...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest