Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Genius 2.0 fadobozos hangrendszer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
thiclyoon
üzenetére
Öhm, ez így nagyon high level, attól, hogy valami ugyanabba a nyelvbe van írva közel sem biztos, hogy elindul egy másik OS-en, ha ez így lenne akkor sokkal egyszerűbb lenne a világ.
Desktop alkalmazások elég erősen függenek System API-któl és/vagy olyan libektől amik vagy System API-kat használnak vagy csak simán nem kompatibilisek bizonyos OS verziókkal. Én pl imadnám ha tudnék Java fejlesztést végezni iPad-en is de az iPad OS-en biza el nem indul egy JVM amivel ugye bukott az egész, igaz ez egy nem mindennapi dependencia de van bőven ami a mindennapi használatához szükséges. Bármekkora hasonlóság is van a két rendszer között, teljesen más alapokra építkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő