Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Ezen azért továbbra is besírtam, amikor néztem a videót. Nekem valahogy még mindig annyira csak netflixes-youtubeozós eszköz, hogy az valami hihetetlen. Míg a laptopom szervízben volt, vettem egy billentyűzetes tokot a tabomhoz, azt hordtam magammal egyetemre. Igaz 8"-es, de nem hiszem, hogy gy 10"-esen is meg tudtam volna írni egy beadandót normálisan. Inkább megírtam bent a munkahelyemen meló után.
Jegyzetelni és monjuk pdf-et nézegetni viszont nagyon jó volt. Csak nem bírt ki egy napot óráról órára rohangálás közben, ezért is váltottam le inkább egy kindle-lel és hordtam mindkettőt magammal. -
juuzer
addikt
Szerintem továbbra sem helyettesíthet egy iPad egy laptopot. Egyszerűen ha már taskok között kell váltogatni, pls böngészőben megnézni valamit, majd visszaugrani az exceledbe és közben még válaszolni valakinek teamsen - körülményesebb sokkal, mint egy laptopon. Továbbra is egy mobil OS az iPad OS, hiába közelít egyre inkább a macOS-hez. Nem is beszélve arról, hogy az "appok" továbbra is karcsúbb funkcionalitással bírnak, mint a desktopos társaik.
Hiába döntögetnek az iPhoneok és iPadek geekbench rekordokat, ha egyszerűen továbbra is csak aracsony áramfelvételre lettek kitalálva. Azért megnézném, hogy ráküldesz egy fullos photoshopot pl egy A12-re. A Surface Pro X is pont ezért bukó nekem egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Microsoft Surface Go Model 4415Y 8/128GB // Számla + Garancia //
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest