Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
vadászcsiga #7483 üzenetére
A tempó jónak tűnik , nem lett lassabb a 8.2 -nél. Olyan érzésem van , hogy a gyári bill még gyorsabban működik mint eddig.
-
joestone
addikt
Most frissült 8.3 ra. Ami idáig feltűnt :
eltartott egy ideig , hogy bejelentkezzen a voda hálózatára. A beállításokban megjelent az adatvédelem alatt a mozgás és fittnesz. -
joestone
addikt
válasz
szabogabor10 #7288 üzenetére
A 8.1.2 esetében nem voltak ilyen effektek . Remélem ez is csak egy egyszeri zűrzavar volt, mert egyébként szépen stabilan berreg az eszköz.
-
joestone
addikt
válasz
ZoliBen #7286 üzenetére
Kikapcs -bekapcs után rendben van. Az előbb az app store esetében teljesen megbolondult. Amikor kérte az apple id jelszavát nem jelent meg a kis ablak csak annyi látszott ok vagy mégsem. Ráadásul hiába böktem a mégsem -re nem történt semmi , így kikapcsoltam majd vissza. Remélem nem kell hetente újraindítgatni , mert utoljára a ZTE telefonomat kellett hetente újraindítgatni. A tab 2 is csak akkor indul újra , ha frissítem a Cyanogenmodot rajta , a telefonok esetében nem is emlékszem mikor indítottam újra.
-
joestone
addikt
Tapasztalatok a 8.1.3 verzióról :
Működik a spotlight azon funkciója , hogy keressen az alkalmazások között , ez nekem nem működött 8.1.2 alatt. Viszont itt találtam egy bugot/feature -t is hogy, hiába van fektetve a tab , álló helyzetben jelenik meg a bill. , a találatokat pedig a fekvő módnak megfelelően hozza. Üzemidőben nekem úgy tűnik egy kicsit jobb lett a 8.1.2 -höz képest.A chrome is kicsit kevesebbszer produkálja azt , hogy bezáródik . A többujjas gesztusok határozottan jobban működnek.
Ami a töltést illeti ha a töltő nem tudja azt a 2.4A amit a gyári töltő akkor azt írja , hogy nincs töltés , de feltölti rendesen a gépet. A Tab2 és a G Flex töltőjével próbáltam (2A) gyári kábellel. -
joestone
addikt
válasz
Gadgetfan_ #7076 üzenetére
Köszönöm.
-
joestone
addikt
Köszönöm , a home gomb már tiszta. Ez a négyujjas megoldás kicsit macerás , de ha nincs más marad ez.
A gmail esetében nekem szinte egyszerre érkezik meg mindkét droidos telefonra és az ipadre nincs is bajom vele. A céges imap esetében sok a negyedóra, korábbi ios verziókban úgy rémlik , mintha lett volna rövidebb is. Az ipaden csak ezt találtam , ezt szeretném 5 percre csökkenteni.
-
joestone
addikt
válasz
joestone #7057 üzenetére
A BT esetében erre gondoltam :
Az appok közti váltás esetében erre nem a kilövésére gondoltam, droidon sem kell kilövögetni (az ipaden csak a home gomb kétszeri megnyomásával tudom előhozni)
droidon ugye virtuális gomb van ami mindig elérhető , a home gombbal a kezdőképernyőre ugrik vagy hosszan nyomva tartva a futó programok jönnek fel és lehet köztük váltogatni. Az ipaden van a fizikai home gomb ami véges számú nyomogatást bír és ennek a kiváltására érdekelne , hogy létezik -e IOS esetén valami kézmozdulat amivel megvalósítható ugyanez. Vagy csak a négyujjas jobbra-balra az appok közti váltáshoz és négyujjas fel a futó programok megjelenítéséhez használható.
A pull/fetch email(POP,IMAP fiók) esetében pedig ilyesmire.A lényeg , hogy negyedóránál sűrűbben csekkolja az emaileket:
-
joestone
addikt
válasz
Vasinger! #7056 üzenetére
Köszönöm , nem push emailre gondoltam , az műkődik mind az icloud , mind az outlook.com, mind a gmail esetében a gyári email programmal. Fent vann mondjuk a gmail kliens is , de alapvetően a pull vagy fetch email esetében szeretném a levelek ellenörzése közti időt 5 percre lecsökkenteni.
A bt esetében nálam is megy 0-24 órában , nem is a fogyasztása érdekel , hanem , hogy ne legyen látható az eszköz csak a párosított eszközöknek , ha pedig párosítani akarom akkor bekapcsolom , hogy mondjuk két percig látható minden eszköz számára. -
joestone
addikt
Sziasztok !
Csatlakoztam a klubbhoz én is. Eddig csak és kizárólag androidot használtam , most viszont a kiváncsiság és az miatt , hogy a voda nem forgalmazza a galaxy tab s 10.5 - öt erre esett a választásom. Van egy két dolog ami zavar és tanácsot kérnék. Milyen módon tudok kilépni egy appból a kerek gomb megnyomásán kívül ? A négy ujjas módszeren és a kerek gomb nyomogatásán kívül hogyan lehet appot váltani ? Ezekre droidon van funkciógomb a képernyő alján , itt meg annyit nyomogatom a kerek gombot , hogy félek csapágyas lesz. 8.1.2 rendszert használok. Milyen módon tudok sms-t küldeni a beépített 4g modemet használva , azt tudom , hogy alapból nem támogatott , ahogyan a telefonálás sem. Sajnos a hangouts ipad verziója nem játszik , de talán tudtok valamilyen appot amivel megoldható. Milyen módon konfigolható , hogy mi kerüljön az alulról felhúzható sávra , hogy ne csak a wifi és bt legyen ki és bekapcsolható , hanem pl. A tethering , a vpn stb, ahogy droidon beállítható. Hogyan lehetséges az emailek ellenörzését 15 percnél rövidebbre venni ?
Ami nagyon tetszik az a hangja , a kijelző. Szépen akadásmentesen teszi a dolgát , akkuidő egész jó. Alvó módban mondjuk többet merül , mint a galaxy tab2 10.1 - em. Használat közben viszont körökkel jobb. Korábban volt már dolgom ios készülékekkel , azt tudtam , hogy a gyári billentyűzet jobb mint az android gyári billentyűzete.
Még egy kérdés hogyan lehet a bluetooth-t beállítani a droiddal megegyező módon , hogy csak x ideig legyen látható. Ami beállítást találtam ott csak ki vagy be lehetett kapcsolni.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Suzuki topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akvarisztika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest