Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • MG4 menetpróba

    ma Mindenképpen van fantázia az MG4-ben, az alapfeladatokat olcsón kipipálja, de többet akar nyújtani, mint amire képes.

Új hozzászólás Aktív témák

  • joestone

    addikt

    Sziasztok !

    Csatlakoztam a klubbhoz én is. Eddig csak és kizárólag androidot használtam , most viszont a kiváncsiság és az miatt , hogy a voda nem forgalmazza a galaxy tab s 10.5 - öt erre esett a választásom. Van egy két dolog ami zavar és tanácsot kérnék. Milyen módon tudok kilépni egy appból a kerek gomb megnyomásán kívül ? A négy ujjas módszeren és a kerek gomb nyomogatásán kívül hogyan lehet appot váltani ? Ezekre droidon van funkciógomb a képernyő alján , itt meg annyit nyomogatom a kerek gombot , hogy félek csapágyas lesz. 8.1.2 rendszert használok. Milyen módon tudok sms-t küldeni a beépített 4g modemet használva , azt tudom , hogy alapból nem támogatott , ahogyan a telefonálás sem. Sajnos a hangouts ipad verziója nem játszik , de talán tudtok valamilyen appot amivel megoldható. Milyen módon konfigolható , hogy mi kerüljön az alulról felhúzható sávra , hogy ne csak a wifi és bt legyen ki és bekapcsolható , hanem pl. A tethering , a vpn stb, ahogy droidon beállítható. Hogyan lehetséges az emailek ellenörzését 15 percnél rövidebbre venni ?
    Ami nagyon tetszik az a hangja , a kijelző. Szépen akadásmentesen teszi a dolgát , akkuidő egész jó. Alvó módban mondjuk többet merül , mint a galaxy tab2 10.1 - em. Használat közben viszont körökkel jobb. Korábban volt már dolgom ios készülékekkel , azt tudtam , hogy a gyári billentyűzet jobb mint az android gyári billentyűzete.
    Még egy kérdés hogyan lehet a bluetooth-t beállítani a droiddal megegyező módon , hogy csak x ideig legyen látható. Ami beállítást találtam ott csak ki vagy be lehetett kapcsolni.

    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák