Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Első bekezdésre. Nekem 8.0-nál voltak ilyen gondjaim, de 8.1.1-gyel mindig látja egymást a két eszköz. Legfrissebb iOS van fent és mindent bekapcsolsz amit kell?
Néztem ezt a videót és ez akkor valóban aktuális volt, amikor készült, de 8.1.1-gyel már a telefonhívások is gond nélkül mennek, beleértve a AD-t is.
Második bekezdésre:
Ez a kezdetek óta így van. Lehet ezzel vitatkozni, lehet egyetérteni vele, ez elvi kérdés, nem technikai.
-
erdoke
titán
Az Apple is sáros, a Find My iPhone-nál elfelejtették bekapcsolni a brute force védelmet... Máshonnan közelítve esélytelenek lettek volna a hackerek, legalábbis ezzel a primitív módszerrel.
Ettől függetlenül feltűnik szerver oldalon, ha iszonyat mennyiségű próbálkozás történik, tehát a hacker egyrészt ismerte a az Apple ID-s e-mail címeket, másrészt viszonylag kevés próbálkozásból megvolt a jelszó. -
vadászcsiga
félisten
Ilyen érdekesség nálam is volt tegnap, iFiles-ban akartam egy nagyobb fájlt dropboxból FTP-re másolni, de mivel baromi lassan ment a töltősáv, gondoltam kilepek. Pár perc múlva vissza néztem de azonnal bezárta. Megcsináltam még 4x, majd azt írta ki hogy az iFiles 5x crashelt, ezért safe módban nyílik meg. Ráböktem a szövegre es folytatódott minden, kivéve a másolást.
Ilyen megoldás 6 alatt nem volt. Ezt most vajon az app, vagy az OS csinálta? Én az utóbbira tippelek
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő