Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lajbi101 #6734 üzenetére
1.igen, meg tudod osztani a telefon mobilnetjét. Én is ezt szoktam tenni, szintén drioddal.
2. Ilyenkor az iPaden Opera Minit hasznalok. Nem mértem, de szerintem több adatot fogyaszt, mert ilyenkor futnak a háttérben adatforgalmat generáló alkalmazások, ugyanis az iPad úgy érzékeli, hogy wifire csatlakozik és mindent szabad neki.
Szerk.: 1 adott oldal betöltése nem jár lényegesen nagyobb/kisebb adatforgalommal, de lásd az előző mondatom.3. Air wifi onlyt használok, ma is ezt venném, de ez erősen szubjektív.
-
univerzita
addikt
válasz
lajbi101 #6714 üzenetére
A wifis hdd-nek pont az a lényege hogy nemkell a tartalmat( zene, film, képek) a Air-re másolnod hanem streemeled a tartalmat. Nekem nincsen mert még van hely( 1 éve van meg de még van 4GB szabad hely). De több fórumtárs már használ, remélem írnak infót. Mivel írod hogy föleg filmet néznél( gondolom jó minöségben akkor mkv-ét fogsz használni). Továbra arra kel figyelni hogy a kinézett eszközhöz jó ha van a App Store-ban applikácio( a legtöbnek van). Nemtudom van már Airen médiaplayer? Helyesírásért elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest