- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Családi Megosztásig még nem jutottam el. 7.1.2 volt a táblán, azzal nem megy, minimum 8 kell, később mondjuk frissítettem 8.1-re, de hagytam a fenébe a megosztást, mert sikerült új Apple ID-t létrehozni bankkártya nélkül (ezen már a múltkor is meglepődtem, amikor Süvi írta, hogy lehetséges).
Amúgy elolvasva a tutorialt, nem egy nagy ördöngösség ez a Family Sharing.
Szerk: a korábban vásárolt appok is megoszthatók.Más.
Szeretnék ötletet kérni Tőletek, hogy mindkét szülő tudja levelezésre is használni a táblát úgy, hogy ne keveredjenek a leveleik.1. Az Apple ID-t Anyám gmailes címével hoztam létre, telepítettem a Gmail appot, Ő ezt fogja használni (ezt tervezem).
2. Apám már rég elfelejtette a citromailes jelszavát, de talán még az e-mail címét is, készítek neki is egy gmailt. A gyári Mail app kicsit bonyolultnak tűnik nekem, hát még neki...
Mit ajánlatok ami nagyon egyszerű? Inbox esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő