Hirdetés
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Attól azért nagyon messze van. Ennél szembetűnő (AutoCAD 360), de ennek ellenére is, hibaüzenet után folytathatod a nézelődést. Sajnos a szarul megírt alkalmazásokkal nem tudsz mit kezdeni, de hidd el, lényegesen kevesebb van belőlük. Hiába frissítette az Autodesk a napokban ezt az appot, még mindig ezt csinálja. Igazából már nem is foglalkozom vele, telepítettem a TurboViewert, ha legközelebb dwg-be futnék.
Google Drive hivatalos appjánál nagy pdf-eket nem nyit meg (mellesleg nálam PC-n, böngészőben sem), de erre ott van a sokkal jobb: GDrive, ráadásul ez több fiókot is kezel a Google mellett.
Üzenet az üzenetben emailnél már egyszer előfordult, hogy több gigásnak látott egy csatolmányt és emiatt nem engedte letölteni. Netes exchange felületről már minden rendben volt.Kb ennyi ami így eszembe jut, de láthatod, hogy ezek tényleg ilyen kis semmiségek, illetve mindegyik áthidalható ha épp nagyon fontos
obalix
Én is azt hittem, de a saját template filejainál is ezt csinálja, pedig iPad 2 óta van tudtommal ilyen viewer -
oba
addikt
gondolom az autocad egy nagyon memória igényes app, pc -n is elég termetes, sztem még photoshopnál is többet eszik
gondolom a dwg fájl az autocad saját formátuma, és attól függően, hogy mekkora a fájl, milyen tartalom van benne, lehet, hogy kevés neki az 1 giga ram... főleg ha pc -n készült mondjuk a fájl és ipaden akarja megnyitninem hiszem, hogy az átlag felhasználót ez annyira zavarná
hacsak tényleg nem akarod ilyesmi célra használni a gépet... de simán lehet, hogy az app tényleg szarul van megírva
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Robotporszívók
- Milyen házat vegyek?
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magisk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest