Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
jó hát ettől függetlenül Safari simán van, hogy 2 tabbal is meghal sajnos, szóval van még munka az iOS7-tel, érzésre telefonon sokkal jobb egyelőre, mint tableten.
Egyébként átlagosan szerintem 6-7 App fut nálam egyszerre.Az is megfigyelhető, hogy bizonyos helyeken szaggat a rendszer rendesen, pl zene app Dalok fülön ha keresnénk, iszonyatosan laggol, vagy a Zene app elforgatásánál is. Ugyanakkor a Safari folyékonyan fordul.
Vagy App Store-ban ha az appok screenshotjait nagyban akarjuk nézni, istentelen nagy laggal nyílnak meg, pedig csak egy kép. (az elrontott 4 ujjas kilépést és a laggolást a lockscreen elforgatásakor meg sem említem, mert ezekről volt már szó).
Nem vészes dolgok ezek de ilyenből elég sok van, szóval van még mit dolgozni rajta, főleg, hogy iOS 6 alatt ezekkel speciel nem volt gond.Ed Parker: nem tudom miért, update után mikor indult újra, recovery-be ment automatikusan, és iTunes-t kért. Fel volt töltve maxra. Airre nekem is simán felment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Társasjáték topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő