- Autóhifi
- UHD filmek lejátszása
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #4471 üzenetére
Pontosan
Ez is csak egy hónap után tűnt fel, szóval semmiben nem akadályoz, csak na...
Rákeresve képekre google-ben, több tesztkészüléknél láttam, hogy nem tökéletesen egyforma végig a kis fekete káva a kijező körül, fehér készülékeknék feltűnő. Nekem fekete van, úgyhogy szinte észrevehetetlen.
Nem értem amúgy miért nem csinálták meg egybe a panelt, miért van külön az üveg és az LCD. iPhone-nál is egyben van, konkurenseknél is egyben van. Sokkal kisebb lenne a tükröződés, és még vékonyabb is lehetne. -
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #4466 üzenetére
Már ha jól működik. Nekem a múltkor elkezdte megsokszorozni a könyvjelzőket.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4466 üzenetére
Nem is emléxem mikor kapcsoltam be utoljára...
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #4450 üzenetére
Kösz a tippet.Nálad meddig szokta birni akksi? Tudom ez használat függö és sok más tényezö közbejátszik. Nálam 14 óra általában, de még akkoris van rajta 15-20%.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4450 üzenetére
Egy hátránya van, hogy a gmail app nem ellenőrzi a leveleket
-
ZoliBen
tag
válasz
vadászcsiga #4447 üzenetére
Köszi az infót, kipróbálom
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #4443 üzenetére
Köszi.Így már értem.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #4439 üzenetére
Tuttommal lassabban merül ha ki van kapcsolva,valami fórumon olvastam. Vagy nem?
-
Szecsy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4429 üzenetére
Igen csak azzal az a baj h ker vmi .me email cimet
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4427 üzenetére
Ilyen nálam is van, nem tudom mi lehet az oka.
-
oba
addikt
válasz
vadászcsiga #4420 üzenetére
pedig néha segíthet egy sima újraindítás is
vagy a drasztikusabb home+power
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga #4422 üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga #4420 üzenetére
Itt nem tud beragadni egy app, ami pörgeti nagyon a processzort? Vagy zabálja a ramot?
-
dui
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4409 üzenetére
Sikerült orvosolni a problémát:
Beállítások -> Általános -> Összes beállítás törlése
Újra rendesen működik az App Store. -
bundli
tag
válasz
vadászcsiga #4402 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy csak ennyi ideje van meg. Ketteshez képest jobban/rosszabul bírja?
-
bundli
tag
válasz
vadászcsiga #4399 üzenetére
Akkor máshogy kérdezem:
Volt már valaha, hogy kevés lett volna az Air üzemideje? Voltál már annyi időt konnektor nélkül távol, hogy lemerült volna csutkára?
-
Sify
senior tag
válasz
vadászcsiga #4387 üzenetére
Hát....sok app el sem indul. Pl. Chrome, Nplayer, Mailbox. Első észrevétel. Diktálás jól müködik.
-
Hofeher
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4383 üzenetére
Én is akkartam kérdezni meg hogy nincs valahol leírás hogy kell felrakni meg ha nem tétcik hogy kell vissza rakni a régit ki szeretnem próbálni .
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #4358 üzenetére
Szoktak rakni, olvastam mar tobb topikban tobbszor. En utalom, egyedul az iPhone elejen van egy vekony.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #4361 üzenetére
Nemtom, de nem sima. Olyat persze, hatra nem tennek en sem. Multkor kitargyaltuk, visszanezem.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #4358 üzenetére
Nem mindegy az sem, h milyet raksz. Ezen nincs ujjlenyomat, vastagabb mint az atlag folia, cserebe szinte tapad a kezemben, nem csuszik ha megtamasztom pl. egy uvegasztalon.
Meg ugye batrabban leteszem mondjuk a budiban a polcra, mert vagyok olyan marha, hogy neha ott is olvasok hireket. Egy sima atlag hatso foliat nem tennek ra, ez rajta volt mikor a cegtol megkaptam, de ha valamikor lejon, ugyanilyet fogok tenni vissza.A matt temahoz, sokkal rosszabb, teny. A felbontasa. Es kb. ugyanugy maszatos mint a folia nelkuli kijelzo. Most fenyes van az elejen, de harmas iPadnal azt tapasztaltam ki, hogy vagy folia nelkul hasznalom, vagy folia nelkul... Se a matt, se a fenyes nem jott be. A matt a minosegromlas miatt, a fenyes meg a tulzott ujjnyomatgyujtese miatt. A mostanirol is ha lejon a fenyes elolrol, nem megy vissza semmi. Igaz, tokban hurcolom, szoval nalam szinte az elejen mindegy.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #4351 üzenetére
Nincs ezzel gond, de én is azt htem, most akar venni. Addig még nagyon sok idő van, nem hiszem, hogy most eldönti valaki, hogy majd nyár végén mit fog venni.
-
bundli
tag
válasz
vadászcsiga #4344 üzenetére
Van akinek nem megy csak úgy egyik napról a másikra kiadni 150 ezret egy tabletre és előtte azért körülnéz, hogy mégis mire akarja kiadni azt a valag pénzt, sajnálom.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #4294 üzenetére
Nekem meg 2 napja újra kellett indítanom.
YouTube meghülyült, ha elforgattam a gépet, akkor belefagyott az animációba (hang ment tovább) de ki sem engedett lépni vagy fél percig ilyenkor. Többi alkalmazásnál nem volt gond. Bezártam/újraindítottam, akkor is csinálta. Letöröltem majd visszatelepítettem, akkor is. Aztán végül beadtam a derekam és újraindítottam az egész gépet, azóta jó. Más anomália eddig nem volt vele és ez is a yt baromsága volt, mert más alkalmazásnál ilyet nem csinált. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #4305 üzenetére
Esetleg a logbam is lehet valami a respringgel kapcsolatban.
Valami nem kóser a gépeddel, mindenképpen nézesd meg. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4294 üzenetére
Ilyen nincs. 5 napig semmi probléma, most hogy beírom es eldicsekedek, naná hogy újraindul.
Ilyenkor mi van? Produkálni nem tudom, random csinálja. Melyik az a APR akik nem kételkednek az ember szavában? -
Szecsy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4274 üzenetére
Annyira kiraly hogy van belole 10db om
-
ZoliBen
tag
válasz
vadászcsiga #4254 üzenetére
Az iPademet 7.1.1-el kaptam sajnos, szóval úgy tűnik, hogy a jailbreak egyelőre ki van lőve.
-
válasz
vadászcsiga #4234 üzenetére
Legyen rajta 3 db hangszóró és az orientációnak megfelelő 2 szóljon? Felőlem akár...
@Szabikaa20: én kb. 99,9%-ban fektetve.
-
ZoliBen
tag
válasz
vadászcsiga #4217 üzenetére
Tudom, hogy egy oldalon voltak, csak a Nexus 10 megoldása sokkal szimpatikusabb.
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #4197 üzenetére
Persze. Csak 99%-ban mégis warezre használják.
De szerintem fejezzük be, mert ez itt off. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #4183 üzenetére
Egy félnormális NAS megoldja a médiaszerver és a torrent problémakört is. Ha van jó iOS kliens hozzá, akkor tényleg el lehet hagyni a PC-t. Persze felhasználói igény és szokás kérdése.
Nálam pl. egy 5,5 W-ot fogyasztó Ultrabook torrentezik, és van többféle megoldásom is a médiaszerverre, szóval a NAS-t egyelőre kihagytam. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4180 üzenetére
Nekem meg PC-m sincs, csak iPad.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #4147 üzenetére
Egyetértek.
Az utóbbi hetekben összesen 1 db low memory figyelmeztetést kaptam a böngészőtől, még kilépés se volt. Igaz, háromnál több fület ritkán tartok nyitva, és a logot se néztem. -
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #4137 üzenetére
A legutóbbi frissítés óta nem szokott újraindulni az iPadem, sőt még a Safariból sem szokott kiugrani. Viszont a megnyitott lapok újratöltődnek.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4147 üzenetére
Az igaz,de a ram miatt kildtem a progit...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4144 üzenetére
Próbáld meg ezt a programot....Battery Doctor a neve.Ebben van olyan funkcio hogy tisztitja a rendszermemoriat!A programon belül van olyan hogy accelerate,azt probald ki...De a tarhelyet is kitisztitja,nekem elöször +2gbot csinált...
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #4144 üzenetére
passz, mégis nálad van valami egyedi gubanc, mert bár a safari sokaknak megfekszik, maga a gép nem indul újra a többieknél.
-
joey04
titán
válasz
csak kéne egy tiszta telepítés. nem volt ugyan jb, de próbáltad nem is egyszer. nem lehet, hogy valami gubanc van a rendszerben? mert a safari valóban hajlamos kilépegetni ha elfogy a memória, de maga a gép még nem indult újra egyszer sem a szűk 2 hét alatt.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4139 üzenetére
Próbalj mas böngeszöt használni egy darabig hogy csinalja e...Egyebkent a Safari nekem is kilepegetett ,de az meg 7.0.4-nél volt...
-
206 cc
senior tag
válasz
Nekem sem indult még soha újra böngészés közben, igaz máshogy sem....jaaa,de amikor felment a 7.1 meg a 7.1.1..
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Nekem nem indul újra soha!Néha kilép a chromból de ennyi...Legújabb iOS van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest