- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Van aki vitt már vissza Air-t gariba "kamu" indokkal? Vagy mire lehet ráfogni, hogy ez már garanciális hiba. Én nem igazán vettem észre semmit, egyedül néha a Wifit veszi gyengén, bár ez jellemző az Apple termékekre, de ezen kívül minden oké vele.
Viszont lassan lejár rajta a gari és hát parasztság vagy sem, de szerintem az 1 év elég kevés rá, így szívesen "meghosszabbíttatnám", még ha nem is túl etikus ez a módszer.
-
bundli
tag
Oké, az eldőlt, hogy Wifi only Air-t veszek, egyedül a mérettel kapcsolatban nem tudok dönteni. 16-os árát költeném max tabletre, 32-es nagyon sok nekem.
iPad-es játékok/alkalmazások valóban baromi sok helyet folgalnak?
Zenét és filmet nem raknék rá, maximum csak nagyon keveset, fotókat ugyanígy. Inkább PDF, könyvek és pár játékról lenne szó. Tehát egy GTA:SA-t fel tudja rakni mondjuk rá.
-
bundli
tag
válasz
vadászcsiga #4402 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy csak ennyi ideje van meg. Ketteshez képest jobban/rosszabul bírja?
-
bundli
tag
válasz
vadászcsiga #4399 üzenetére
Akkor máshogy kérdezem:
Volt már valaha, hogy kevés lett volna az Air üzemideje? Voltál már annyi időt konnektor nélkül távol, hogy lemerült volna csutkára?
-
bundli
tag
Kis közvélemény-kutatás:
Átlagosan kinek mennyit bír az Air-je? Ha mellé leírod, hogy mire használtad az is sokat segítene -
bundli
tag
válasz
vadászcsiga #4344 üzenetére
Van akinek nem megy csak úgy egyik napról a másikra kiadni 150 ezret egy tabletre és előtte azért körülnéz, hogy mégis mire akarja kiadni azt a valag pénzt, sajnálom.
-
bundli
tag
válasz
Gadgetfan_ #4342 üzenetére
Most valahogy úgy vagyok, hogy először megtapicskolom a 4-et és az Air-t és döntök a kettő közül. Ennél régebbit nem vennék, mert hosszabb távra gondolok. Aztán nyár végén a keresetemből megpróbálok venni egyet, ha minden jól megy.
-
bundli
tag
Nem villantani akarok vele, mert nem az a típus vagyok, inkább tényleg a legjobbat akarom venni, ami az igényeimnek megfelel és ne kelljen fél-1 év után cserélni, mert már nem jön rá szoftver stb.
Jó lenne megnézni élőben egy iPad 2-t, iSamurai-t lehet majd beütemezek egy látogatást, de elég nehéz manapság találni ilyet, ha retinább kijelzője lenne, nem gondolkoznék, biztos megvenném.
Egyébként nálam tartalomfogyasztásra lenne főképp, nem pedig tartalom létrehozásra.
-
bundli
tag
Egyébként laptop mellé van értelme venni iPadet? Van aki használja a kettőt együtt? Érdekelne a véleménye.
ui.: Elnézést a sok offért, de más témák eléggé panganak, másrészt itt elég jól informált és kedves fórumozók vannak, így inkább ide írnék ilyen buta kérdéseket, ha nem zavar senkit
-
bundli
tag
Én is már csak Air-ben gondolkozok, az szerintem csak elég lesz 3 évig, addig szoftverfrissítést is meg kéne kapnia ha minden igaz.
vans?:
Végül is 10 ezer bukással bőven kiegyeznék, hogy kipróbáljam, hogy valóban kell e nekem ilyen. Csak nagy a kockázat, hogy el tudnám e adni max ennyi bukóval.
-
bundli
tag
Igen-igen tudom. Air lenne a legjobb, 16-os felé biztos nem mennék, de ez baromi sok pénz nekem. Lenne rá keret, de sajnálom rá. Nem tudom mennyire vagyok érthető.. Nem tudom, hogy valóban kihasználnám e eléggé, hogy megérje venni. Ha vennék biztos hosszútávra, legalább 3 évre venném.
-
bundli
tag
iPad 1-2-nél én is a kijelző felbontásától félek, inkább skippelem, beláttam én is, hogy nem túl nyerő választás olvasáshoz. Lehet akkor egy 3-as lesz belőle, hátha sikerül kifogni olcsón egyet. Ha nem, akkor inkább Air.
Nem sürgős a dolog, nyár végéig ráér, várható valamikor árcsökkenés esetleg?
-
bundli
tag
válasz
spawn21 #4304 üzenetére
Egy 3-at meg lehet már találni 70-80-ért is aprón, míg Air-t újonnan majdnem 2x annyiért vesztegetnek, kérdéses, hogy ez a "könnyebb" érzés valóban megéri e a nem kevés felárat.
Nagy baromság lenne venni egy iPad 1-et erre a célra ami nekem kell 30-ért? Végülis PDF olvasásra, böngészésre bőven elég és sok + pénz a zsebemben maradna. Játék, film, kamera nem érdekelne, arra ott az iPhone 5 vagy a laptop
-
bundli
tag
Az lesz a legjobb, ha megtapogatok párat élőben. Bár már csak Mini 2, 4 és Air érhető el, tehát 2-t és 3-at nem igazán tudok megnézni sehol sem sajna
-
bundli
tag
Akkor még egy fontos kérdés. 16 vagy 32 GB ? Telefonom 16-os, el lehet férni rajta, ha ésszel használja az ember, de ugye azon sok fotó és zene is van, ami nem lenne, csak max nagyon kevés iPaden. Helyére viszont lehet hogy film/sorozat jönne.
Úgy tudom, hogy az iPad appok azért jóval nagyobbak, mint a sima iPhone appok, ami már alapból nem kicsit egy-egy nagyobb játéknál.
Szóval, ki mit mond? Elég a 16?
-
bundli
tag
Súlya nem különösebben érdekel az a kb. 2-300 gamm nem oszt nem szoroz, ha beteszek egy üdítőt a táskámban már több súlyt viszek, mint egy Air
Ha fél-1 kiló különbség lenne közöttük, akkor azt mondom, hogy valóban megéri a dolog, ha úgy van.
De amennyiben tényleg ennyire elenyésző a különbség aprón, akkor valóban érdemesebb az Air-t venni.
Mivel az idő nem sürget, mikorra várható esetleg árcsökkenés? WWDC bejelentéskor szoktak csökkenni a régi szériák árai?
-
bundli
tag
Egyébként miért Air? Miért nem iPad 3 vagy 4 inkább? (Jó 3, talán kicsit merész)Talán olcsóbban lehet hozzájutni egy 4-hez, mint Air-hez használtan.
Apropó olcsóbban: Használtan szabad venni iPadet? iPhone-t biztos nem, mert a letiltásokkal/hűségekkel van probléma, de ha only Wifiset vesz az ember, akkor nincs kockázat használtnál? Tehát nem lehet letiltatni később?
-
bundli
tag
Ja így már világos. Autocadot eszem ágába sincs használni, csak kíváncsi voltam, hogy mi is ez pontosan.
Engem inkább az érdekelne, hogy a többi program probléma nélkül fut e?!
kabalthenbk:
Ezek valóban apróságok és mivel van IOS eszközöm, ismerem ezeket és tudom kezelni, vannak már erre jól kiforrott appjaim.
-
bundli
tag
Ezek közül egyen ragadt meg a szemem:
Pár alkalmazás érdekesen viselkedik azért, de ezt azért nem írnám az pusztán az iPad számlájára. Nem tudom pl. miként fejlesztették az AutoCAD 360-at, ha a jelenlegi csúcsmodellen is "out of memory" üzenettel fogad dwg megnyitásakor.
Ez pontosan mit jelent? Mennyire gyakori? Nem akarok androidos feelinget, hogy nem indul el egy alkalmazás, vagy lefagy, hasonlók, ha már ennyit költök valamire az úgy működjön, ahogyan kell-
-
bundli
tag
Köszönöm a véleményt.
Ha valakinek van szabad 2 perce, megtenné, hogy letesztelné több fajta fényerőn is, hogy PWM-es a háttérvilágítása vagy sem?
A lényeg az, hogy ezt a képet kell lefényképezni, különböző fényerőkön 1/20-1/25-ös záridővel.
Nagyon hálás lennék annak, aki ezt megcsinálná!
-
bundli
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérni tőletek, hogy írjátok le pár szóban a véleményeteket a készülékről. Jöhet jó és rossz is egyaránt. Hardveresen minden rendben van vele? Vannak bugok a 64 bite SOC miatt, vagy már megszűntek 7.1.1 óta?
Ki mennyire van megelégedve az üzemidővel, kijelzővel, gyorsasággal kamerával, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest