- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Szerintem meg szégyen. iphone 7 technológia. Ha megnézem, az, amire NEKEM kellene, a legfullosabb verzió jó csak. Nem azért mert nekem az mind kell, amit az tud, hanem azért, mert ami nekem kell, azt csak az tudja.
-4g nekem nem kellene
-128 gb sem, nekem is elég lenne arra, amire én használom a 64 gb-os verzió
-Csak a 4g-s verzióban van gps/glonass - egy azért minimum szegénységi bizi
-2 gb ram. Lehet, hogy most még ok, de ha a cikkben említett hosszú ciklust nézzük, akkor lehet, hogy
nagyon hamar kevés lesz. A dinamikus ram kezelés - kifejezés sem hoz lázba.Most akartam ilyet venni, de lelombozott az ára a fent említettek miatt.
Nem értem miért nem lehet kiadni egy olyan verziót, ami 64 gb-os, only wifi és van benne gps/glonass.
Nem nagy cucc összelegózni egy ilyen verziót. És még mindig pofátlanság ennyivel többet kérni a - nekik minimális különbségbe kerülő -128 gb-os verzióért.
Azt sem értem, hogy ha máshol a minimum háttértár-méretet fel tudták emelni, itt miért nem? Lehetne 64/128/256-os verzió is simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest